Connect with us

5ος Όμιλος

Στον τελικό Κυπέλλου Γ’ Εθνικής ο Πανελευσινιακός

Published

on

Σημαντικές στιγμές βιώνουν στις τάξεις του Πανελευσινικού καθώς η ομάδα από τη Δυτική Αττική έμεινε στο άσφαιρο 0-0 με τον Ατρόμητο Αχαϊας σε παιχνίδι για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής και σε συνδυασμό με το 3-0 του πρώτου αγώνα, οι σταχυοφόροι σφράγισαν το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής όπου θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΛ. Το συγκρότημα του Δημήτρη Σπανού στάθηκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο και δεν δυσκολεύτηκαν να πάρει την πρόκριση. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα ωστόσο δεν μπόρεσαν να γίνουν απειλητικοί μπροστά από την αντίπαλη εστία. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους δημιουργώντας ευκαιρίες ωστόσο το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΪΑΣ (Γ. Τόγιας): Μυλωνόπουλος, Λιβάνης, Α. Τρίγκας, Ζέλιος, Παπαδόπουλος, Θωνιάτης, Πουλάκος, Ν. Τρίγκας, Νικολόπουλος (63′ Νιφόρας), Ν. Γραμματικόπουλος (66′ Σαμπανέϊ), Βαβάτσικος (82΄ Α.Βέρρας).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ(Δ. Σπανός): Παλλιγγίνης, Κωνστανταντινίδης, Κοκκίνης, Κουμπαρούλης, Κολοβός, Στουρνάρας, Μιχελής (64′ Ουελινγκτον), Μαρής, Κουσκουνάς (74΄ Κρολ), Μακρίδης (55′ Ριζογιάννης), Σουλελές.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply