Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ ο Απόλλων Ποντίων, 4-1 τη Νέα Πέραμο

Published

on

Λίγες μέρες μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Απόλλων Ποντίων προκρίθηκε και στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ. Η ομάδα του Γιώργου Αδάκτυλου επικράτησε στην επανάληψη με 4-1 της αξιόμαχης Νέας Περάμου και έφτασε για δεύτερη φορά στην ιστορία της στον τελικό μετά από το 2020, όπου όπως και τότε, θα αντιμετωπίσει…εντός γηπέδου αυτή τη φορά τον Βύζαντα Μεγάρων, πιθανότατα στις 28 Μαΐου.

Οι φιλοξενούμενοι δυσκόλεψαν τους πρωταθλητές. Μόλις στο 5′ το σύνολο του Άρη Κακογιάννη προηγήθηκε με τον Καραγιάννη, αλλά οι Πόντιοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον ηγέτη Πουλικίδη στο 26′.

Στο δεύτερο ημίχρονο “μίλησε” ο Φώτης Τσουτσάνης, που με δύο δικά του γρήγορα γκολ(65′, 68′) έβαλε σε θέση ισχύος τον Απόλλωνα, για να κλείσει το σκορ στο 70′ ο αρχισκόρερ της ομάδας Αθανασιάδης.

Διαιτήτευσε ο Λάμπρου.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Μαβίδης, Βασιλειάδης(52′ λ.τρ. Καψής), Φραγκόπουλος(77′ Ανθόποθλος), Πουλικίδης, Κομιώτης, Πετσίτης, Τσουσάνης(75′ Παπαδόπουλος Π.), Πουρουζίδης(52′ Παπαδόπουλος Ν.), Παπακωνσταντίνου, Κουσίδης, Αθανασιάδης(73′ Στυλίδης).

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ: Βανδώρος, Πνευματικάκης, Σεβαστής, Πατσιονίδης, Ζέκα, Νάκος(84′ Μπριάνα), Γεωργιάδης, Καμπόλης, Καραγιάννης(9′ λ.τρ. Λεβεντούρης), Κοκκόση(66′ Τσάκα).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ