Connect with us

stoplekto

«ΣΤΟΠ» από την Ελπίδα στη Τερψιθέα

Published

on

Η Τερψιθέα πήγε για τη νίκη στους Αγίους Αναργύρους, όμως η τοπική Ελπίδα ήταν έτοιμη, ψυχωμένη και απέσπασε τον πολύτιμο βαθμό χάρη στο τελικό 1-1. Οι «πράσινοι» είδαν τον νεαρό Εξαρχάκο να σταματά δύο φορές (44’-45’) τον επικίνδυνο Καλογριά και τον Ντίμο κρατώντας το 1-1 πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους. Το ίδιο, όμως, δεν συνέβη στο 17’, όταν ο Καλογριάς βρήκε δίχτυα χάρη στη σέντρα του Πετανάι για το 1-0. Παρ ‘όλα αυτά, ο Σκουμπουρδής ισοφάρισε στο 31’ και λίγο έλειψε να γίνει η ολοκληρωτική ανατροπή στο 37’. Τελικά, ο Κοτζαμάνης συνελήφθη σε θέση οφσάιντ για την κεφαλιά που επιχείρησε από κοντά. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παρασκευόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 78’ για σκληρό φάουλ στον αρχηγό, Σκουμπουρδή.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γουρέλης Π., Κολλιάκος Α., Κοκαρίδας Ν.

ΕΛΠΙΔΑ (Φάνης Χασάπης): Ξυδόπουλος, Παρασκευόπουλος, Στάθης Α., Αντωνίου, Πανταζής, Γαγάκας (40′ λ.τρ. Στεργίου), Βλάχος, Σγαντζός (90′ Κάτρης), Ντίμο, Καλογριάς (88′ Γιαμάς), Πετανάι.

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Κώστας Βλάχος): Εξαρχάκος, Μυλωνάς, Δρακούλης, Μπελέρης, Σπανός, Ζησόπουλος, Χατζηστεφάνου, Τσιρόπουλος (46′ Ματσαγγός), Σκουμπουρδής, Τσακλάνος (82′ Παγιάβλας), Κοτζαμάνης (90+2′ Γραμματικόπουλος).