Connect with us

stoplekto

Στοπ σε Αθηναϊκό ο Απόλλων Χαλανδρίου

Published

on

Αθηναϊκός και Απόλλων διασταύρωσαν τα ξίφη τους στον Βύρωνα με φόντο την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ. Οι δύο ομάδας είναι από τις καλύτερες στην κατηγορία και το απέδειξαν στο γήπεδο, με τους ‘ερυθροκίτρινους’ να έχουν την κατοχή και βρίσκουν απέναντι τους ένα σταθερό Σύρακα. Ο νεαρός τερματοφύλακας κράτησε τους ‘κυανόλευκους’ στο παιχνίδι που ισοφάρισαν στο δεύτερο ημίχρονο και πήραν πολύτιμο πόντο. Το σκορ άνοιξε εντυπωσιακά στο 44′ ο Σούλας που σούταρε εκτός περιοχής και στο 56′ ο Κώστας Λυμπερόπουλος ισοφάρισε για το τελικό 1-1 με αριστουργηματική εκτέλεση κόρνερ. Έτσι, το συγκρότημα του Βύρωνα έφτασε τους 13 βαθμούς στην δεύτερη θέση, ενώ ο Απόλλων έχει, πλέον, 11 πόντους στην τέταρτη θέση.

Διαιτητές: Σύψας, Σταυρόπουλος, Ζήσης.

Αθηναϊκός (Βασίλης Τζαλακώστας): Αθανασόπουλος, Γιακουμέλος, Κύριος (63′ Βοτσαΐτης), Βασιλάκης, Κουστουμπέκης, Μοροσάνου, Ζαφειράτος, Σούλας, Τσατσούλης (68′ Λάιος), Παριανός, Κιούτακ.

Απόλλων (Αντώνης Ταβερνάρης): Σύρακας, Κωνσταντάκης, Λυμπερόπουλος Κ. (79′ Λισγάρης), Παναγιώτου, Γαλανόπουλος, Μήτρου, Παπουτσής, Λυμπερόπουλος Π., Κανδεράκης, Ισμέρης (82′ Γογγολίδης), Βλογιαννίτης (89′ Μπαχαράκης).