Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

“Στοπ” σε Ασπρόπυργο ο Ηρακλής 1-1 με τους φιλοξενούμενους να “ψάχνουν” για Μανούρα….

Published

on

Σοβαρή απώλεια για την συνέχεια του Πρωταθλήματος υπέστη ο Ασπρόπυργος που έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο τον αξιόμαχο Ηρακλή Ελευσίνας σε ένα δυνατό παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να “βράζουν” με τον ρέφερι Μανούρα Χ. κυρίως για την αυστηρή όπως υποστηρίζουν  δεύτερη κάρτα στον αρχηγό Πίνη στο 51’ αφήνοντας  τους «Ασπροπυργιώτες»  με αριθμητικό μειονέκτημα για ένα ολόκληρο ημίχρονο αλλά και γενικότερα για τον πειθαρχικό έλεγχο του ματς…

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ στο  21′ με τον Δηλαβέρη,  σκορ που έμεινε μέχρι τις καθυστερήσεις του ματς  με την ομάδα του Ζήση Ζήκου  να μετρά τρία δοκάρια, με τους Τούση στο 43’ Φυσαράκη (κεφαλιά) 65’ και Κωνσταντινίδη 90’.

Στο 94΄ο ρέφερι υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πουρή στην περιοχή, φάση που όπως υποστηρίζουν οι φιλοξενούμενοι στην αρχή είχε διαφορετική υπόδειξη (έδωσε κόρνερ που το πήρε πίσω) με τον Ζίου να σκοράρει με δεύτερη προσπάθεια καθώς απέκρουσε  ο Πρωτόπαπας ισοφαρίζοντας σε 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά την λήξη του ματς επικράτησε ένταση με τον ρέφερι να καλεί αστυνομική προστασία .

Το φύλλο αγώνος έκλεισε με μεγάλη καθυστέρηση και αναφέρει σχετικά τα παρακάτω:

«Μετά τη λήξη του παιχνιδιού και καθώς κατευθυνόμουν στα αποδυτήρια απέβαλα με κόκκινη κάρτα τον Σένο διότι εξύβρισε τον α’ βοηθό Μανούρα Ν., ενώ όταν του έδειχνα την κόκκινη με μούτζωσε. Στη συνέχεια, καθώς πήγαινα στα αποδυτήρια, ποδοσφαιριστής μου έβαλε τρικλοποδιά και με εξύβρισε και με απείλησε. Καθώς πήγα να δω ποιος παίκτης μου είχε βάλει τρικλοποδιά, εκπρόσωπος της φιλοξενούμενης ομάδας με έπιασε από τη μπλούζα και με απώθησε, με αποτέλεσμα τον αποβάλω με κόκκινη κάρτα. Καθώς ήμασταν στα αποδυτήρια άγνωστα άτομα χτυπούσαν την πόρτα δυνατά και φώναζαν βρίζοντας και απειλώντας μας. Για το λόγο αυτό καλέσαμε το 100».

Ηρακλής Ελευσίνας: Γερογιάννης, Μαρινόπουλος(88’ Παπασταματίου), Μουκάι(68’ Ζαχαριάδης), Πουρής, Μιλούλης, Γκόρος, Τσακουρίδης, Πούπου, Μπόγκος(56’ Αγάθης), Ζίου, Μαγγανάς.

Ασπρόπυργος: Πρωτόπαππας, Κωνσταντινίδης, Μουστάκα, Πίνης, Φυσαράκης, Τούσης, Ρούσσος(95’ Τσεβάς), Δηλαβέρης, Τσιγγόπουλος(60’ Δρημούσης), Κόκας(90’ Γεωργιάδης), Τόρρα.

foto: Georntamilis