Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Στοπ σε Καισαριανή από το Κουκάκι

Published

on

Είναι αλήθεια πως ο Γ.Σ. Καισαριανής είχε βρει ρυθμό και πατήματα, ώστε να τρέξει ένα σερί που θα τον φέρει στην πρώτη τριάδα. Όμως, το Κουκάκι του χάλασε την φόρα με νίκη 1-0 στην έδρα του για την όγδοη αγωνιστική. Οι ‘κιτρινόμαυροι’ μπήκαν καλύτερα, είχαν τον έλεγχο και απώλεσαν ευκαιρίες, όμως η συνέχεια άνηκε στους φιλοξενούμενους. Το συγκρότημα του Παναγιώτη Γκίκα ισορρόπησε και πήρε το ηνία φτάνοντας στην νίκη με τέρμα του ‘γίγαντα’ Κοσμά στο 72′ παγώνοντας το γήπεδο. Έτσι, οι ‘κυανόλευκοι’ έφτασαν τους 12 βαθμούς στην έβδομη θέση, ενώ το σύνολο του Αργύρη Παπακώστα παρέμεινε πέμπτο έχοντας 14 πόντους, πέντε λιγότερους από τις θέσεις του προβιβασμού στην Α’ ΕΠΣΑ.

Διαιτητές: Ρέντζελος Φ., Βασιλάκης Χ., Τσατσούλης Ι.

Καισαριανή (Αργύρης Παπακώστας): Καψάλης, Αγγελόπουλος (46′ Κραψίτης), Ορφανός (60′ Κοτρώτσος), Ζαχαράκης, Ντάτσης, Ντούνης, Χρυσοχόου, Βενέτης, Γεωργατζέλης, Αρναρέλλης (75′ Κολοκυθάς), Στάνιος.

Κουκάκι (Παναγιώτης Γκίκας): Λεωνίδας/Κουνέτας, Σταύρου, Βελλής Γ., Μπαγιώτης, Ζερβάς, Τουλιαγκάνοφ, Βελλής Θ. (75′ Στασινόπουλος), Φέρκο (90′ Κασιμιώτης), Τσαμπάζης (51′ Κοσμάς), Καρούμπαλης, Σταμούλης.