Connect with us

6ος Όμιλος

Στοπ σε Παναλευσινιακό από ΑΟ Καραβά(1-1)

Published

on

Γκέλα για τον Πανελευσινιακό, που απώλεσε δύο σημαντικούς βαθμούς στο “κυνήγι” της ανόδου, αφού έμεινε στο 1-1 με τον ψυχωμένο ΑΟ Καραβά, που από την μεριά του πήρε έναν σημαντικό βαθμό στη μάχη για την παραμονή.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος κυριάρχησαν, πέτυχαν γκολ μόλις στο 3′ με τον Αντωνακόπουλο, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν κάποιο δεύτερο τέρμα, που θα τους έβαζε σε θέση ισχύος.

Αντίθετα, ο ΑΟ Καραβάς, μετά από ένα απογοητευτικό πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη μεταμορφώθηκε και με τις καθοδηγήσεις του προπονητή Βασίλη Σπάθα, πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης με τον Καρυτινό στο 51′.

Στη συνέχεια ο Πανελευσινιακός πίεσε, έχασε δύο μοναδικές ευκαιρίες με Βεζιρτζόγλου και Ερέρα, χωρίς όμως να πετυχαίνει το πολυπόθητο γκολ.

Διαιτήτευσε ο Γιαννούκας(Δωδεκανήσου).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ(Μουράτ Σεροπιάν): Κουρουπάκης, Μανδαμαδιώτης (87′ Βαγγέλης), Λώλος (73’ Μουσκάι), Συριόπουλος, Παπαντζίκος, Μαρής, Αντωνακόπουλος, Μπούσης (73’ Ξενοπανάγος), Βεζιρτζόγλου, Ερέρα, Λαζαρίδης (63’ Σεκούμπα)

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ(Βασίλης Σπάθας): Κούτσικος, Κανελλόπουλος, Τσίνα, Ντούμπερετ, Φιαμέγκος, Καρυτινός (93′ Τσιτσάνης), Ψυχογιός (93′ Αμαραντίδης), Παπαθανασίου, Μαρούδας (13’ Ευθυμιάδης) (93′ Γκούμας), Νικολόπουλος (81’ Λίτσι), Ξυγκάκης.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ