Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

‘Στοπ’ στο Ρουφ από την Αγία Παρασκευή

Published

on

Στοπ στο σερί τεσσάρων νικών του ΠΑΟ Ρουφ έβαλε η Αγία Παρασκευή επικρατώντας 3-0 εντός έδρας. Σε γενικές γραμμές πραγματοποιήθηκε όμορφο παιχνίδι γρήγορου ρυθμού και οι δύο ομάδες πάλεψαν για το τρίποντο προσφέροντας ωραίο θέαμα. Έτσι, η Santa πέρασε ξανά τέταρτη έχοντας 24 βαθμούς, πέντε περισσότερους από την όγδοη ‘Αούστρια’. Μελανό σημείο της αναμέτρησης η ανταλλαγή αντικειμένων μεταξύ των φιλάθλων που είχε ως αποτέλεσμα ολιγόλεπτη διακοπή μετά το 2-0 στο 84′, αλλά και στο πρώτο δεκάλεπτο, με τους φιλοξενούμενους φιλάθλους να είναι ο στόχος.

Στα αγωνιστικά, ο Μυλωνάς άνοιξε τον δρόμο προς την νίκη στο 50′. Οι ‘ερυθρόλευκοι’ προσπάθησαν να απαντήσουν χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τους Φωτόπουλο και Τριανταφύλλη από πλεονεκτική θέση. Ο Θοδωρής Κουτσουδάκης τραβούσε τα μαλλιά του, όμως ο Βαγγέλης Ιντζέκαρος έτριβε τα χέρια του με ικανοποίηση μετά το 2-0 του Κάππου με κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Καφετζή στο 83′. Το δεύτερο τέρμα λύτρωσε τους γηπεδούχους, αφού στο 80′ είδαν τον Νταουτάι να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα επειδή χρησιμοποίησε το χέρι του για κοντρόλ. Το τελικό 3-0 πραγματοποιήθηκε στο 88′ χάρις την κούρσα και το δυνατό σουτ, παρά την κόντρα, του Μπότη μέσα από την περιοχή.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης Κ., Τζελεπής Δ., Μπάγιας Ι.

Santa (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Βασιλάκης, Τζίτζης, Τριανταφύλλου, Σταματέας, Βελέντζας, Τσώνης, Μυλωνάς (75′ λ.τρ. Τσοπανάκος), Κάππος, Κράσι (46′ λ.τρ. Καφετζής), Νταουτάι, Σεΐτι (68′ Μπότης).

Ρουφ (Θοδωρής Κουτσουδάκης): Κουνάδης, Καραμπάς, Μεμάς, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδινός (80′ Γκιόλας), Μπεκατώρος (52′ Τριανταφύλλης), Χατζημιχάλης, Φιλιππίδης, Λαμπρινάκος, Φωτόπουλος.