Connect with us

slideshow

Στους Παίδες πρώτος ο Πειραιάς ,στους Νέους η Αθήνα

Μοιράστηκαν τους τίτλους

Published

on

Η μικτή Παίδων της ΕΠΣ Πειραιά αναδείχτηκε πρώτη και αήττητη ενώ στους Νέους η ομάδα της ΕΠΣ Αθήνας κατέκτησε την πρώτη θέση.

 

1-1   οι Παίδες. Πανηγύρισε ο Πειραιάς 

 

Η μικτή Παίδων της ΕΠΣ Πειραιά είχε εξασφαλίσει την πρώτη θέση από την προηγούμενη αγωνιστική . Χθες αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη της Αθήνας και τερμάτισε αήττητη το πρωτάθλημα.

Στο τέλος οι μικροί πανηγύρισαν έξαλλα την μεγάλη τους επιτυχία . Τον αγώνα παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΠ Στέλιος Μπρατσόλης που έδωσε σε όλους τους ποδοσφαιριστές από ένα βιβλίο στη μνήμη της μητέρας του .

Αναφερόμενος στην επιτυχία της Μικτής ο προπονητής της ομάδας Τάκης Σπυρόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση:

« Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους . Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου κ. Βασιλόπουλο, Κανελλόπουλο,  Πρίντεζη, τον φροντιστή κ. Μπουλούση και τον γιατρό κ. Καπράλο για την τεράστια συμβολή τους στην επιτυχία αυτή της ομάδας.

Αγωνιστικά το χθεσινό παιχνίδι κρίθηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τον Ασφή στο18’και ισοφάρισαν οι Πειραιώτες στιο23’με τον Παχή.

Σωστός ο διαιτητής Μιχελής.( Πειραιά)

ΠΑΙΔΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Κούμτσιος, Τσαμπακίδης ( 74΄Ππααδόπουλος) Παχής, Τζιόλας, Μακροστέργιος, Παναγάκος(65’Φατσέας) Μανθάτης, Παναγιωτόπουλος, Αράπης, Παπανικολάου, Γκίκας, (79’Μποζάς)

ΠΑΙΔΕΣ ΑΘΗΝΑΣ: Αστράς, Γαλδάδας(63’Παπαδόπουλος)Μαράνος Ασφής, Βελέντζας(24’Ποτουρίδης) Βιδάλης, Αγγελόπουλος Γ. Αγγελόπουλος Β., Καραγιάννης Καρβουνίδης, Κυριαζής

 

 

Νίκησε η Αθήνα στους Νέους 2-0

 

Ανώτερη η μικτή Νέων της ΕΠΣ Αθήνας νίκησε στον Κορυδαλλό τον Πειραιά 2-0 και κατέκτησε δίκαια την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα.

Και τα δυο τέρματα των νικητων σημειώθηκαν στην επανάληψη από τους Φλέγκα 62΄και Χριστόπουλο75’

Πολύ καλός ο Πειραιώτης διαιτητής Τσαμούρης.

ΝΕΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ: Κωνσταντινίδης, Γερόλυμος, Ανταλής, (46’λ.Τρ. Αμανατίδης), Τούρλος, Μπαχατούρης , Φίλος , Βικάτος( 59[ Μαυράκης) Κουκουνάκης, Γεωργαλάκης, Παπανδρέου(71’Σπίρτος), Καλιακούδας.

ΝΕΟΙ ΑΘΗΝΑΣ: Αποστόλου, Βελής, Χατζής, Αθανασόπουλος, Σούλης, Ζούκας, Παπαθανασίου(62’Κίκηρας) , Κρητικός(82’Ντιντίφας)  Τσίρος, Χριστόπουλος, Ρόπας(46’Φλέγκας)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply