Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Στους« 4» ο Ερμής 1-0 απέκλεισε τον Αμπελακιακό

Πρωταγωνιστής ο γκολκίπερ Δράμπαλης . Σκόραρε με πέναλτι είχε και δυο σωτήριες επεμβάσεις!!!

Published

on

Ένας ψυχωμένος Ερμής πήρε δίκαια την μεγάλη πρόκριση  και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πειραιά αποκλείοντας τον Αμπελακιακό ομάδα Γ’ Εθνικής με 1-0 .

Οι Κορυδαλλιώτες είχαν  ηττηθεί στη Σαλαμίνα στον πρώτο αγώνα με 1-2 .

Πρόσωπο του  αγώνα ο Κώστας Δράμπαλης . Ο 36χρονος  γκολκίπερ ήταν ο σκόρερ της ομάδας του με πέναλτι στο 40’ ενώ σε περιπτώσεις που χρειάστηκε ενήργησε σωτήρια  και κράτησε ανέπαφη την εστία του .

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με φούρια στο παιχνίδι και προσπάθησαν για το γκολ. Μάλιστα στο πρώτο 15λεπτο η υπεροχή τους ήταν ασφυκτική .

Αντίθετα οι Σαλαμίνιοι αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο και με αμυντική τακτική προσπαθώντας  να διαφυλάξουν το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Όλα βέβαια άλλαξαν στο 40’. Ο Ερμής κέρδισε πέναλτι, όταν μετά από σουτ του Βύρη η μπάλα βρήκε το χέρι του  Χαλούλου. Το εκτέλεσε ο γκολκίπερ Δράμπαλης σημαδεύοντας σωστά .

Λίγο αργότερα ( 44’) ο  τελευταίος  ενήργησε σωτήρια νικώντας σε τετ- α- τετ τον Κανελλόπουλο.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Δημήτρη  Καλύκα  προσπάθησαν να κρατήσουν μακριά  από την εστία τους τους αντιπάλους τους . Ουσιαστικά απειλήθηκαν μόνο στα τελευταία λεπτά .

Τότε ο Αμπελακιακός, που σημειωτέον έπαιξε με ελλείψεις ,  «ξύπνησε» επιζητώντας το γκολ της ισοφάρισης . Στο 84’ το σουτ του Καμπούρη , απέκρουσε με τα πόδια  ο Δράμπάλης ενώ στο 85’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Σταφσουλάι .

Ο διαιτητής Πουλόπουλος που γενικά κράτησε καλά το παιχνίδι θεώρησε την περίπτωση «θέατρο» και « κιτρίνισε » τον παίκτη.

ΕΡΜΗΣ : Δράμπαλης, Σταθινάκης, Αντωνίου ( 75’ Καλαϊτζάκης) Αγγέλου, Καλογερής, Νταλάκος, Τζανιδάκης , Λαζάκης, Βύρης ( 94’ Κουβάτσος), Στακάι ( 87΄Θεοδωρόπουλος) , Μούτσας ( 92’ Γιαννακόπουλος)

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: Καρνέσης, Ζώτο, Λιάτος( 82’ Μαούνης) , Καμπούρης, Χαλούλος, Κοφσανίδης, Σαρρηγιάννης, Σγούρδας( 66’ Κοκλιώτης) Κανελλόπουλος, Λίτσι , Σταφσουλάι