Connect with us

stoplekto

Στους “8” η Μικτή Παίδων Πειραιά- 3-2 την ΕΠΣ Δωδεκανήσων

Published

on

Του Στάθη Μηλιδώνη

 

Ακόμα μια σπουδαία πρόκριση για τη Μικτή Παίδων του Πειραιά, επιτυχία που αποδεικνύει την τεράστια πρόοδο του Πειραϊκού ποδοσφαίρου. Οι μπόμπιρες του Θεολόγου Ρενιέρη, πήραν μια παλικαρίσια νίκη για την τρίτη φάση του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων, καθώς αν και έπαιζε με δέκα από το 40′, κατάφερε στο γήπεδο της Βάρης να επικρατήσει με 3-2 της αντίστοιχης ομάδας των Δωδεκανήσων και να περάσει στους “8” της διοργάνωσης.

Για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα οι Πειραιώτες έπαιζαν με παίκτη λιγότερο καθώς στο 40′ αποβλήθηκε ο γκολκίπερ Κρητικός(έπιασε την μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής) και τον αντικατέστησε ο Βασιλακόπουλος.

Δυο γκολ για τους νικητές πέτυχε ο Αθανασίου(65′, 69′) και ένα ο Διαμαντόπουλος(20′).

Οι Δωδεκανήσιοι βρήκαν δίχτυα με τους Μπιζανιά(67′) και Σκαλέρη(72′).

Διαιτήτευσε ο Ζαχαρόπουλος(Ανατολικής Αττικής).

ΠΑΙΔΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Κρητικός, Νίνος, Χουρδάκης, Βαβακάς, Γλέτσος, Κόρπης, Διαμαντόπουλος, Αθανασίου, Μοίρας, Σταράκης, Βάρσος. Έπαιξαν ακόμα οι Δρόσος, Βασιλακόπουος, Μουζακίτης, Πετράκης, Μελέγκος, Καραμολέγκος και Βογιατζόγλου.

ΠΑΙΔΕΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Ζαλιάρος, Πέτας, Σαββάκης, Σκαλέρης, Πενταβράκης, Κελόγλου, Κακάκιος,, Μπιζανιάς, Σάββας, Καρανικολάου, Ραμίζ. Αγωνίστηκαν και οι Χύσας, Γεωργαλής, Σαρηγιάννης, Φραγκούλης, Πάχος, Ζούλη και Υδράκου.

 

 

  • Αύριο στις 11.00 στα γραφεία της  ΕΠΟ θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Προημιτελικής φάσης.