Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Στοχεύει ψηλά ο Άτταλος Νέας Περάμου

Published

on

Μετά από δυο πολύ καλές εμφανίσεις ο Άτταλος Νέας Περάμου απέκλεισε με ισάριθμες νίκες τον φιλόδοξο φέτος Ηρακλή Ελευσίνας(1-0, 2-0) για το Κύπελλο και έδειξε από νωρίς ότι ο σύλλογος στοχεύει ξανά ψηλά. « Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών μου απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα», δήλωσε στον Φώτη Περιφάνη  ο προπονητής του Άτταλου Κώστας Λινάρδος και προσέθεσε: « Είμαστε ακόμα στην αρχή της περιόδου και έχουμε πολλή δρόμο μπροστά μας. Έχουμε δουλέψει καλά στην προετοιμασία και σίγουρα στο πρωτάθλημα ο Άτταλος θα δείξει το κανονικό του πρόσωπο».

Και στα δύο παιχνίδια με τον Ηρακλή αγωνίστηκαν και μερικές από τις νέες μεταγραφές του συλλόγου. Πιο αναλυτικά, ο 24χρονος χαφ Κώστας Χωραβάτης, που ήρθε από το Βύζα Μεγάρων, ο 28χρονος αμυντικός Ανδρέας Γαλανός από το Καματερό, ο 24χρονος μέσος Ηλίας Βάσης από τον Πυρρίχιο, ο 25χρονος γκολκίπερ Σπύρος Σταθόπουλος από τον Ασπρόπυργο και ο 27χρονος  κεντρώος Παναγιώτης Καρακάσογλου από τον Βοτανικό.

Η διοίκηση έχει μεριμνήσει και για ακόμα κάποιες προσθήκες που εντός των ημερών θα ανακοινωθούν. Σε αυτή τη φετινή προσπάθεια στο πλευρό του Κώστα Λινάρδου είναι ο άμεσος συνεργάτης του Κώστας Τούρτας, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο Παναγιώτης Δήμας.