Connect with us

3ος Όμιλος

Στούπας: Μόνο πρωταγωνιστικούς στόχους πρέπει να θέτει η Χαλκίδα

Published

on

Ομάδα που θα στηριχθεί σε γερά θεμέλια και θα έχει τη δυνατότητα να θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους σκοπεύουν να δημιουργήσουν στον ΑΟ Χαλκίδας, σύμφωνα με τον Γιώργο Στούπα. Ο ίδιος παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα www.stoplekto.gr μιλώντας για τη νέα χρονιά τόνισε τα εξής: Η Χαλκίδα το έχουμε ξεκαθαρίσει και στη συνέντευξη τύπου πριν από μερικές ημέρες ότι θα θέσει μόνο πρωταγωνιστικούς στόχους. Σκοπός είναι να μπουν γερά θεμέλια και να φτάσει η ομάδα εκεί που αξίζει’.

Ερωτηθείς για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η ομάδα θα συγχωνευθεί με τον Πανελευσινιακό, ο γνωστός παράγοντας είπε: Δεν θέλω να αναφερθώ στο συγκεκριμένο ζήτημα. Το επόμενο δεκαπενθήμερο θα μάθετε περισσότερα. Δεν επιβεβαιώνω, ούτε διαψεύδω κάτι όμως με το να κάνω κάποια αναφορά’.

Σε ερώτηση για το τι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα ώστε να πετύχει τους στόχους τη νέα σεζόν, ο κ. Στούπας είπε: Πρωτα απ’ όλα θα πρέπει να αλλάξει η ψυχολογία και ο τρόπος που σκεφτόμαστε όλοι μας. Πρέπει να ανταποκριθεί η διοίκηση και ο κόσμος σε αυτό το όραμα για να φτάσουμε ψηλά’.

Στον επίλογο του αναφέρθηκε στον κόσμο και στην προσπάθεια που έκανε τη φετινή σεζόν λέγοντας: Ο κόσμος γενικά σε κάθε ομάδα πρέπει να βλέπει και να εισπράττει πράγματα για να μπορεί να έρθει στο γήπεδο και να υποστηρίξει. Πρέπει όμως να του δώσεις για να σου δώσει με τη σειρά του’.