Connect with us

slideshow

Στο ίδιο έργο θεατές…. Η Θύελλα 3-1 τον Άτταλο (φωτο)

Published

on

Μια από τα ίδια στην Νέα Πέραμο, όπου η Θύελλα Ραφήνας επέλεξε… το 3-1 για να επιβληθεί για δεύτερη φορά του Άτταλου,  που και σήμερα Τετάρτη (22/5) συνέχισε την τακτική των “εγκληματικών” λαθών στην άμυνα του.

Μετά και την σημερινή επιτυχία τους οι “Ραφηνιώτες” βρέθηκαν ακόμα ποιο κοντά στον στόχο τους, με την ομάδα του Χάρη Κουστέρη να χάνει οριστικά το τραίνο της ανόδου.

Η Θύελλα πήρε κεφάλι στο σκορ στο 16’ με σουτ του Χαρακτίδη που υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή μετά από την γρήγορη εκτέλεση φάουλ των συμπαικτών του,  με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν να διαμαρτύρονται στον ρέφερι Ανδρονικίδη για το σφύριγμα της παράβασης. Ο διαιτητής ορθώς έδειξε παίζετε… και ο μεσοεπιθετικός των φιλοξενούμενων πραγματοποίησε ανενόχλητος το 0-1.

Στο 38’ ο Τασσόπουλος βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας του Άτταλου και με πλασέ εξ’ επαφής πέτυχε το 0-2.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μπουν στο ματς δεν τα κατάφεραν και στο 61’ σε κόντρα επίθεση η Θύελλα πέτυχε και τρίτο τέρμα με σουτ του Μουτζακά (0-3)

Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο νεαρός Κατσάφαρος στο 89’ ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα ο ίδιος και ο συμπαίκτης του Γκουτσούλας είχαν χάσει μοναδικές ευκαιρίες να σκοράρουν.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Aνδρονικίδη που είχε για βοηθούς τους Κοτζαμανίδη και Σινιοράκη του συνδέσμου Πειραιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος της Ένωσης  Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής και πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος Δ’ εθνικής κ. Μιχάλης Τζανόπουλος έκανε την απονομή του κυπέλλου στον πρωταθλητή της Ένωσης για την  σεζόν  2012-13  Άτταλο Νέας Περάμου,  παρουσία και του αντιπροέδρου της Ένωσης Γιώργου Ντούρου.

ΑΤΤΑΛΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ (Χάρης Κουστέρης): Μιχελής, Τζαφέρης, Πέγκος(46’ Τσαούσης), Στεφανής, Μονέ, Καλαϊτζίδης(58’ Κιρίτσι) Γκελάι(62’ Κατσάφαρος), Καραμπλάκας Κουσίδης, Στρατάκης, Γκουτσούλας

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Bλάσσης Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Μπαξεβάνης, Οικονόμου(74’ Προδρόμου), Ντόσκας (65’ Θανόπουλος), Τασσόπουλος, Γεραγωτσέλης, Χαρακτίδης, Τσέλιος Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Αποστολάτος (57’ Λάμπρου)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply