Connect with us

5ος Όμιλος

Στο δρόμο των επιτυχιών ο Ιωνικός

Published

on

Η πρόκριση στην τρίτη φάση του κυπέλλου Γ´ εθνικής κατηγορίας σε συνδυασμό με την άκρως πειστική εμφάνιση με αντίπαλο τον Ρούβα έχουν προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών και φίλων του Ιωνικού που βλέπουν την ομάδα τους μετά από τρεις αγωνιστικές για το πρωτάθλημα και μια για το κύπελλο να παραμένει αήττητη παίζοντας θεαματικό ποδόσφαιρο υψηλών πρόδιαγραφών.

 

Η κίνηση του προπονητή της ομάδας Μάρκου Δήμου να παρατάξει στον αγώνα κυπέλλου ποδοσφαιριστές που είχαν απο ελάχιστη εώς μηδενική συμμετοχή στους αγώνες πρωταθλήματος,επιβεβαίωσε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο το γεγονός οτι ο φετινός Ιωνικός διαθέτει ποιοτικότατο ρόστερ με πολλές εναλλακτικές λύσεις σε οτι αφορά το βασικό σχήμα της ομάδας.

 

Στον αγώνα κυπέλλου με τον Ρούβα, συγκριτικά με τον προ δεκαπενθήμερου αγώνα για το πρωτάθλημα με την ίδια ομάδα, ο Μάρκος Δήμος παρέταξε σχήμα με εννέα διαφορετικά πρόσωπα τα οποία τα πήγαν εξίσου καλά με το θεωρούμενο βασικό σχήμα της ομάδας.

 

ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ

 

Ο Ιωνικός εκφράζει την ικανοποίηση του για την διαιτησία του Χρυσοβαλάντη Βρακά τον οποίο και συγχαίρει επισημαίνοντας οτι δίκαια δεν καταλόγισε πέναλτι σε πτώση του Παπασπύρου εντός της περιοχής.

 

Ο νεαρός διεθνής ποδοσφαιριστής δήλωσε οτι δεν υπήρξε επαφή με τον τερματοφύλακα του Ρούβα γεγονός που επεσήμανε και ο γενικός αρχηγός της ομάδας Λεωνίδας Λεουτσάκος όταν μετα το τέλος του αγώνα επισκέφθηκε τα αποδυτήρια των διαιτητών τους οποίους συνεχάρη για τη διαιτησία τους.

 

Ο Κισςαμικό που νίκησε με 5-3 στα πέναλτι τον Ατσαλένιο είναι ο αντίπαλος του Ιωνικού την τρίτη αγωνιστική του κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νεάπολης στις 17/11/2013.

 

Επιστρέφοντας στους αγώνες πρωταθλήματος ο πρωτοπόρος και αήττητος του 5ου ομίλου της Γ εθνικής κατηγορίας Ιωνικός θα υποδεχτεί τον Ατσαλένιο.

Είναι ο δεύτερος εντός έδρας αγώνας και ο τέταρτος του πρωταθλήματος με την ομάδα της Νίκαιας να μετράει δυο νίκες ( με τον Ατρόμητο Πειραιά στο Γήπεδο Ρέντη με 3-1 και τον Ρούβα στη Νεάπολη με 2-0) και μια ισοπαλία ( 0-0 με την Μύκονο στο νησί των ανέμων).

 

Με μοναδικό στόχο την νίκη που θα διατηρήσει την ομάδα στην κορυφή ο Μάρκος Δήμος ξεκίνησε την προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τον Ατσαλένιο.

 

Με εξαίρεση τους Τσακίρη, Μπουλούλη και Κουτσογιαννόπουλο που παραμένουν τραυματίες οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη δίαθεση του προπονητή.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply