Connect with us

4ος Όμιλος

Στο θρόνο του το Ηράκλειο… Πέρασε και από το Κερατσίνι

Published

on

Η φετινή σεζόν ανήκει δικαιωματικά στην Α.Ε. Ηρακλείου, αφού εάν εξαιρεθεί το Κύπελλο ΕΠΣΑ, η ομάδα των βορείων προαστίων κατάφερε να… πιάσει ταβάνι και να φτάσει στην επίτευξη των στόχων του. Οσο και εάν ψάξαμε δεν μπορούσαμε να βρούμε, τόσο επιτυχημένο σύλλογο εντός Λεκανοπεδίου σε τοπικό επίπεδο. Το συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου δεν άφησε τίποτα… όρθιο στο πέρασμα του κάτι που το αναγάγει βάση απόδοσης, αποτελεσμάτων και στατιστικών ως την καλύτερη ομάδα των 14 ομίλων μπαράζ.  Το 6Χ6 αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για όποιον έχει τη διάθεση να αμφισβητήσει την κυριαρχία των υπερπρωταθλητών Αθηνών, ενώ το επίσης εκπληκτικό στοιχείο είναι ότι οι νερατζούρι δέχτηκαν μόλις ένα γκολ στην διαδικασία.

Από την άλλη, οι ροσσονέρι δεν μπόρεσαν να βάλουν θετικό επίλογο στην χρονιά ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σπύρος Αθανασόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά στους αγώνες μπαράζ.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το απόγευμα της Κυριακής, το συγκρότημα του Κώστα Ψυροπουλου καλούνταν να βγάλει την υποχρέωση στον αγώνα με το Κερατσίνι. Παρ’ όλα αυτά σε ακόμη ένα ματς η ομάδα των βορείων προαστίων προαστίων παρουσία το πρόσωπο που είχε όλη τη χρονιά με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη με 1-0 και να φτάσει τις έξι νίκες σε ισάριθμα ματς. Παρότι οι παίκτες του Ηρακλείου δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση της νίκης. Το τρίποντο που πανηγύρισε ο σύλλογος των βορείων προαστίων οφείλεται στην οξυδέρκεια του… μαέστρου, Σάκη Τζανέτου, ο οποίος πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ δείγμα της κλάσης του. Ήταν το 71′ όταν ο άσος από την Ηλεία έγινε κάτοχος της μπάλας και αφού πέρασε σαν σταματημένο τον Μαλλη, με μια εκπληκτική σε επινόηση κίνηση νίκησε τον Φραντζεσκάκη γράφοντας το 1-0. Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση όμως δεν τα κατάφεραν με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Σπύρος Αθανασόπουλος) Φρατζεσκάκης, Φούντας (77′ Ξένιος), Σκορδίλης, Αγγελάκης, Βαττής, Κούντου, Μάλλης, Γκιάτης, Βαρουξής (68′ Λακάι), Τουρνάς, Κουρκούτης.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Κώστας Ψυρόπουλος) Γιώρας, Μέρτκολα, Βασίλογλου, Τριανταφύλλου, Τζανέτος, Σπανός, Αλεξίου, Λαζανάς, Ρουμελιώτης (52′ Μητροφάνης), Χίσο (73′ Καλημέρης), Λαναράς (62′ Καλιαμπάκας),

Πηγή φώτο SPORTIFICO

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply