Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Στο Καρπενήσι η Diamonds Ένωση Ρέντη F.C.

Published

on

Ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη στο Καρπενήσι η προετοιμασία της Ένωσης Ρέντη η οποία μετονομάστηκε σε Diamonds Ένωση Ρέντη F.C.,  και θα λάβει μέρος  φέτος στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΠ.

Ο σύλλογος συνενώθηκε με την ακαδημία πρότυπο Diamonds Soccer School, η οποία ιδρύθηκε μόλις το 2017 από τον Διαμαντή Αθανασίου  και έχει καταφέρει να πετύχει σημαντικές διακρίσεις στην Ελλάδα και το  εξωτερικό., ‘όπως σε Παγκόσμιο τουρνουά στην Αυστρία στη Ρουμανία και στη Σερβία Στην αποστολή του Καρπενησίου πήραν  μέρος 27 ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα αθλητές της Κ16( 14-15 ετών) και αθλητές 17-18 ετών, που θα απαρτίζουν την ανδρική ομάδα.

Ιδρυτής-ιδιοκτήτης και εκ των προπονητών της σχολής είναι ο Διαμαντής Αθανασίου(Κατέχει το δίπλωμα UEFA A). Ο 36χρονος υπήρξε  ποδοσφαιριστής του Εθνικού Πειραιώς, του Παναιτωλικού, του Ατρομήτου, της Καβάλας και της Αλκής Λάρνακας. Ξεκίνησε ως προπονητής στο δίκτυο των ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς. Ο  δεύτερος προπονητής είναι o 37χρονος πρώην διεθνής Σέρβος ποδοσφαιριστής  Βλάνταν Ζίφκοβιτς, που έχει αγωνιστεί στον Ιωνικό, στον Πανσερραϊκό και τον Εθνικό Αστέρα.