Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Στο… κόλπο ο Απόλλωνας Χαλανδρίου 0-2 τον Άτταλο

Published

on

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο Απόλλων Χαλανδρίου καθάρισε από το α’ ημίχρονο την υπόθεση νίκη με τον υποβιβασμένο Ατταλο. Η ομάδα του Χρήστου Βλάχου είχε σε όλο το παιχνίδι τον έλεγχο και θα μπορούσε με λίγη προσοχή να φτάσει το σκορ σε υψηλότερα επίπεδα, παρότι οι γηπεδούχοι πάλεψαν φιλότιμα.

Το σκορ άνοιξε με κοντινή κεφαλιά ο Κανδεράκης στο 28′, παίρνοντας το ριμπάουντ σε απόκρουση του Ρήγα από προβολή του Γαλανόπουλου, ενώ στο 42′ ο Μήτρου με εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 0-2.

Ο Απόλλων την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον Ολυμπιακό Λιοσίων και χρειάζεται νίκη για να παίξουν οι δυο τους μπαράζ στο Κ. Χαλάνδρι ή ισοπαλία για να παίξουν στο Ιλιον. Ο Ολυμπιακός με νίκη ανεβαίνει απευθείας.

Αριστο το διαιτητικό τρίο (Δημητρακόπουλος, Στεριώτης, Κίκηρας).

ΑΤΤΑΛΟΣ: Ρήγας, Σκέμπι (84′ Ξουρής), Χρυσανθακόπουλος, Παπαϊωάννου, Ξύγκος, Δούκας, Κλετσίδης (68′ Διονυσάτος), Νταβούλ, Τσεκούρας, Σαββίδης (56′ Δρακάς), Μπαντάς-Παναγόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ.: Σύρακας, Αρτσάνος, Βλογιαννίτης (70′ Τιμπής), Παναγιώτου, Ψάλλας, Αγκόλι, Σταμάτης, Γαλανόπουλος, Οικονομόπουλος, Κανδεράκης (81′ Παπουτσής), Μήτρου (53′ Γογγολίδης).