Connect with us

slideshow

Στο… μικροσκόπιο η ΕΠΣΠ

Τι συμβαίνει στις δύο κατηγορίες του Πειραιά

Published

on

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νίκανδρος και Ελ Κάντι εξακολουθούν να πηγαίνουν χέρι στο σκοράρισμα στον Αργοναύτη καθώς αμφότεροι έχουν σημειώσει από τέσσερα τέρματα σηκώνοντας έτσι το επιθετικό βάρος της ομάδας τους.

Είκοσι ομάδες στην Α κατηγορία έχουν δει ποδοσφαιριστές τους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια νωρίτερα από τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

Σε έξι ομάδες έχουν αποβληθεί δύο ποδοσφαιριστές και σε δύο ομάδες ( Θύελλα Κορυδαλλού- ΑΕ Σαλαμίνας) τρεις ποδοσφαιριστές έχουν πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

ΑΕ Μοσχάτου και Αετός Κορυδαλλού έχουν την μεγαλύτερη πολυφωνία στην επίθεση στον πρώτο όμιλο καθώς έχουν σκοράρει μέχρι στιγμής από εννέα ποδοσφαιριστές.

Στον δεύτερο όμιλο πλουραλισμό στην επιθετική γραμμή παρουσιάζει ο Ερμής Κορυδαλλού που έχουν σκοράρει εννέα ποδοσφαιριστές και ακολουθεί ο Εθνικός με οκτώ.

 

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Παννεαπολικός με οκτώ ποδοσφαιριστές έχει τα πρωτεία στην πολυφωνία στο σκοράρισμα στον πρώτο όμιλο της Β κατηγορίας. Ακλουθούν Ειρήνη 2005 και ΑΟΚ Φαλήρου που έχουν σκοράρει επτά ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Στον δεύτερο όμιλο τα σκήπτρα κρατά η Αμφιάλη που έχουν σκοράρει δέκα ποδοσφαιριστές. Ακολουθεί το Νέο Ικόνιο με επτά.

Μετά τα τελευταία συμβάντα στον αγώνα του Πυθαγόρα, η ομάδα αυτή έχει το «προνόμιο» με τους περισσότερους τιμωρημένους ποδοσφαιριστές. Πέντε παίκτες της ομάδας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τυλίχτηκαν σε μια κόλλα χαρτί από τους διαιτητές.

Τέσσερις τιμωρίες παικτών της έχει η Ειρήνη 2005.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply