Connect with us

5ος Όμιλος

Στο Μοσχάτο ο Ζελέκου

Published

on

Χωρίς πολλά λόγια αλλά με ουσιαστική δουλειά στο Μοσχάτο δουλεύουν πυρετωδώς για να δημιουργήσουν μια ομάδα ανταγωνιστική που θα παλεύει όλα τα ματς ανεξαρτήτου αντιπάλου.

Μέχρι στιγμής στις μεταγραφικές κινήσεις, η ΑΕΜ δείχνει να στηρίζεται σε παίκτες νεαρούς με φιλοδοξίες αλλά και σε πρόσωπο που γνωρίζουν την κατηγορία.

Ετσι σήμερα ολοκληρώθηκε ακόμη ένα μεγάλο και ουσιαστικό… deal. Συγκεκριμένα, στο σύλλογο του Πειραιά, μετά από προσωπικές ενέργειες της διοίκησης θα αγωνίζεται ο Μάριος Ζελέκου.

Ο ικανότατος ακραίος μεσοεπιθετικός που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε άνηκε στο ρόστερ της Καλαμάτας είπε το «ναι» στην ΑΕΜ, μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του στους Αγιους Αναργυρους, και είναι έτοιμος να βοηθήσει τους ΠΡΆΣΙΝΟΥς.

Εκτός από την Καλαμάτα ο Ζελέκου έχει περάσει από αρκετές ομάδες όπως ο Αθηναϊκός αλλά και η Προοδευτική, δείχνοντας με  αυτό τον τρόπο ότι γνωρίζει την κατηγορία και την ιδιοσυγκρασία της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάριος Ζελέκου γεννήθηκε (9/7/1995) στην Αθηνήνα ενώ αγωνίστηκε στην γερμανική Σόνεμπεκ, στο πρωτάθλημα της 4ης κατηγορίας Γερμανίας