Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Στο μπαράζ ανόδου το Καματερό, 2-0 την Κορωνίδα

Published

on

Με μια σημαντική νίκη επί της Κορωνίδας με σκορ 2-0, ο ΠΑΟ Καματερού ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ με 69 βαθμούς, ισοβαθμώντας στη δεύτερη θέση με τον Διαγόρα Αιγάλεω, ο οποίος νίκησε εκτός έδρας τον Βύρωνα με 3-0. Στην πρώτη θέση τερμάτισε ο Αττικός με 70 βαθμούς, εξασφαλίζοντας την απευθείας άνοδο στην Α’ Αθηνών.

 

Η νίκη του ΠΑΟ Καματερού, που ήταν απόλυτα δίκαιη και θα μπορούσε να είχε έρθει με μεγαλύτερο σκορ, ήρθε ως αποτέλεσμα μιας εξαιρετικής εμφάνισης. Οι παίκτες του Γιώργου Τζώτζη κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών, δείχνοντας την αποφασιστικότητά τους να διεκδικήσουν την άνοδο μέχρι το τέλος.

Ο επόμενος στόχος για τον ΠΑΟ Καματερού είναι ο αγώνας μπαράζ με τον Διαγόρα Αιγάλεω, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Αιγάλεω, καθώς ο Διαγόρας έχει πλεονέκτημα έδρας. Για την πολυπόθητη άνοδο στην Α’ Αθηνών, οι παίκτες του ΠΑΟ Καματερού χρειάζονται μόνο τη νίκη, κάτι που αναμφίβολα τους προσθέτει πίεση αλλά και κίνητρο για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο Γιώργος Τζώτζης και οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν τη φετινή σεζόν με επιτυχία, κάνοντας το τελευταίο βήμα προς την άνοδο.

Οι φίλοι του ΠΑΟ Καματερού αναμένουν με αγωνία τον μεγάλο αγώνα, ελπίζοντας ότι η ομάδα τους θα καταφέρει να επιστρέψει στην Α’ Αθηνών, χαρίζοντάς τους ακόμη μια χαρά σε αυτή την εξαιρετική σεζόν.

Το 1-0 σημείωσε ο Φάνης Καλογερής στο 8′ με άπιαστο σουτ στο γάμμα της εστία της Κορωνίδας. Στο 15′ ύστερα απο μπάσιμο του Μπινέρι στην  αντίπαλη περιοχή, ανατράπηκε απο τον Καράμπελα και κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε πάνω στον Ζαφειρούλη

Το τελικό 2-0 σημείωσε στο 52′ με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι ο Τσουτσάνης ύστερα απο κόρνερ του Μαυροειδή και άστοχη απόκρουση των ανυντικών της Κορωνίδας.  Δοκάρι είχε στο 51΄ ο Μαυροειδής με απευθείας χτύπημα κόρνερ καθώς και ο Τζωρτζίνης στο 79′ με σουτ έξω απο την περιοχή.

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος, Κρασώνης-Λουκούμης

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιώργος Τζώτζης): Κολιάκης, Πιτέλης (79′ Γεωργόπουλος), Μαυροειδής (67′ Τζωρτζίνης), Τσουρούλας, Μπίμπιζας, Κουμπάρος (67′ Νικολάου), Τσουτσάνης (67′ Μήτκας), Παππάς, Χαιρετάκης (79′ Μελισσιανός), Μπινέρι, Καλογερής

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Πάρης Πάτσιος): Ζαφειρούλης, Ντόγια, Τσελέντης, Σοαντζόγλου (67′ Μαύρος), Καράμπελας, Κουτσουβέλης (46′ Καραγιαννάκης), Σκέμπι, Μπρούμας, Παπαδέλης, Καραγιάννης (67′ Παλαιολόγου), Ζενέλι (46′ Παπαδάκης).