Connect with us

stoplekto

Στο… νήμα πρωταθλητής ο Ακράτητος- 5-2 τη Μικρασιατική

Published

on

Μετά κόπο και… πολλών βασάνων, ο Ακράτητος και επίσημα μετά από μια δεκαετία επιστρέφει στις Εθνικές Κατηγορίες(2009 Δ’ Εθνική) και συγκεκριμένα από το 2000 στη Γ’ Εθνική.

Στο πιο συγκλονιστικό πρωτάθλημα από την ίδρυση της ΕΠΣΔΑ, η ομάδα των Άνω Λιοσίων χάρη στη διαφορά τερμάτων επικράτησε στην ισοβαθμία του Πανελευσινιακού, καταβάλλοντας την τελευταία αγωνιστική με 5-2 την Μικρασιατική.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Τσιγγόπουλο, για να ισοφαρίσουν οι Μικρασιάτες με τον Ζουμπουρλή(43’).

Ο Ακράτητος πήρε εκ νέου την πρωτοπορία στο σκορ με τον Καλέμι(46’), για να απαντήσει πάλι η ομάδα του Χάρη Κουστέρη με τον Φουρνάρη(53’).

Η ομάδα του Σάκη Βερούτη, ο οποίος με την κατάκτηση αυτή γίνεται ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία της ΕΠΣΔΑ,  στη συνέχεια «καθάρισε» το ματς με γκολ των Κοντιζά(64’), Καλέμι(66’) και Παρασίδη(84’).

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Αλιάγα βρήκε παίκτες και τεχνική ηγεσία να γίνονται ένα κουβάρι και να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά.  Το μεγάλο γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τα ξημερώματα σε κέντρο διασκέδασης στο Μπουρνάζι…

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Μουζάκης, Χριστόπουλος, Κουμουλίδης, Παρασίδης, Νομικός, Κατσίκης(52’ Παπαδόπουλος), Καλέμι, Κόρμαλης(57’ Καραχάλιος), Τσιγγόπουλος, Βασιλείου(69’ Κοντούλης Α.), Λίτσης(60’ Κοντιζάς).

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ: Μάππας, Λύγδας, Γκουτσούλας(88’ Μπουσουλάς), Τουμπαρίδης(60’ Λέζι), Ζουμπουρλής, Χαμπιλάι, Φουρνάρης(71’ Καλαϊτζής), Μανώλης(83’ Πατσιονίδης), Μπαγδάτογλου, Βλαχοκυριάκος, Σταφάι.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ