Connect with us

5ος Όμιλος

Στο πλευρό μας και ο δήμος Αγίου Νικολάου

Published

on

Συνάντηση με το δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό είχε το μεσημέρι της Πέμπτης (11/7) αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Γρηγόρη Κοκολάκη, τον αντιπρόεδρο Κωστή Ζαχαριά, τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος Μάνο Μακράκη, τους γενικούς αρχηγούς Γιώργο Πρατσινάκη και Γιάννη Φαρσάρη και το μέλος του Μάνο Αλέξη.
Τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν ήταν κάποιες εργασίες βελτίωσης οι οποίες χρειάζονται στο δημοτικό στάδιο της πόλης και έδρα της ομάδας, το οποίο θα πρέπει να έχει μια εικόνα η οποία θα πρέπει να τιμάει και το σωματείο και την δημοτική αρχή, για να υποδεχθεί τις φιλοξενούμενες ομάδες στις εντός έδρας υποχρεώσεις της την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο 2019/2020, εκτός φυσικά από το θέμα του αγωνιστικού χλοοτάπητα του οποίου η διαδικασία για την αντικατάσταση έχει ήδη ξεκινήσει.
Ο κ. Ζερβός άκουσε με προσοχή τα λεγόμενα των διοικούντων και έδειξε όλη την καλή διάθεση στο να βοηθήσει από την πλευρά του με όποιον τρόπο μπορεί, ώστε η ομάδα να εκπροσωπήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την περιοχή του Μεραμπέλου και το Λασίθι γενικότερα στη Γ’ εθνική.