Connect with us

stoplekto

Στο πλευρό του Καδίτη η αθλητική οικογένεια της Ανατολικής Αττικής

Published

on

Η αθλητική οικογένεια της Ανατολικής Αττικής έχει πάρει σειρά πρωτοβουλιών για την ενίσχυση του άτυχου ποδοσφαιριστή.

Του Δημήτρη Θεοδώρου

Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο οποίο είχε εμπλακεί με τη μοτοσυκλέτα του πέρσι ο Μίλτος Καδίτης, καθώς πήγαινε στην εργασία του, είχε προκαλέσει τη συγκίνηση και όχι μόνο στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Ανατολικής Αττικής στην οποία ο ίδιος ανήκει.

Πλήθος ανθρώπων είχαν δείξει το ενδιαφέρον τους να συνδράμουν στον αγώνα ζωής που μόλις τότε ξεκινούσε για εκείνον, αρχής γενομένης από τον Ερυθρό Σταυρό όπου είχε νοσηλευτεί σε κρίσιμη κατάσταση. Από εκείνο το εφιαλτικό πρωινό της 27ης Αυγούστου του 2019 έχουν περάσει σχεδόν δεκαέξι μήνες.

Μάλιστα, το χρονικό διάστημα φαντάζει ακόμη μεγαλύτερο, αν σκεφτεί κανείς ότι έχει μεσολαβήσει η περιπέτεια της πανδημίας, η οποία από τις αρχές του έτους έχει ανατρέψει την καθημερινότητα όπως τη γνωρίζαμε, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά σε ολόκληρο τον πλανήτη. Παρ’ όλα αυτά, οι άνθρωποι που βρέθηκαν από την αρχή στο πλευρό του Μίλτου, παραμένουν σταθερά εκεί, φροντίζοντας με διάφορες πρωτοβουλίες να παρέχουν την ηθική τους υποστήριξη στον 31χρονο ποδοσφαιριστή (λίγο πριν το ατύχημα είχε μεταγραφεί στον Παμπαιανικό), αλλά και να συντελούν στην οικονομική ενίσχυση της οικογένειάς του. Άλλωστε, οι δικαστικές εκκρεμότητες γύρω από το συμβάν, όπως και εκείνες που σχετίζονται με τις αποφάσεις που αναμένονται σε οικονομικό επίπεδο από το κράτος, δεν επιτρέπουν στον Μίλτο, πατέρα δύο μικρών παιδιών, να αντιμετωπίζει με ευκολία τα κόστη της καθημερινότητας…

Έχοντας γνώση της κατάστασης που επικρατεί, οι προπονητές Πέτρος Τσιγκούλης, Γιώργος Φαράκος και Γιάννης Τσέλιος ξεκίνησαν τις διαδικασίες για τη διενέργεια δράσεων με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων. Στους προαναφερθέντες ήρθαν να προστεθούν και οι Κοσμάς Καραγεώργος, Θωμάς Βουκελάτος, Προκόπης Καραγιάννης, θέλοντας κι εκείνοι από την πλευρά τους να συνδράμουν με όσους τρόπους μπορούσαν.

Μία από τις ιδέες, μάλιστα, ήταν η διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα με την εθνική ομάδα που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό το 2004, ωστόσο κάτι τέτοιο αποδείχθηκε ανέφικτο με τους περιορισμούς που εξακολουθούν να ισχύουν λόγω Covid-19.

Έτσι, οι δράσεις έχουν επικεντρωθεί αφενός σε μία λαχειοφόρο αγορά, στην οποία ο νικητής θα κερδίσει έναν φορητό υπολογιστή, προσφορά της εταιρείας του Γιάννη Στασινόπουλου, αφετέρου στην καταβολή χρημάτων απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό του Μίλτου Καδίτη (Δικαιούχος ΚAΔITHΣ MIΛTIAΔHΣ TOY ΘEOΦANH GR0901100870000008762230954 EΘNIKH TPAΠEZA KAI APIΘMOΣ ΛOΓAPIAΣMOY 08762230954). Ήδη, μάλιστα, μία σειρά από ποδοσφαιρανθρώπους και σωματεία της Ανατολικής Αττικής έχουν ενεργοποιηθεί, για να προσφέρουν από την πλευρά τους ό,τι μπορούν.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, αφού πρώτα κέρδισε τη μεγάλη μάχη για τη ζωή του, ο Μίλτος Καδίτης βρίσκεται στη φάση της σταδιακής αποκατάστασης της ομιλίας του. Συγχρόνως, υπάρχουν ακέραιες οι ελπίδες για προσθήκη τεχνητού μέλους, αφού μία από τις συνέπειες του σφοδορού ατυχήματος ήταν να χάσει το δεξί του χέρι.

Σαφώς, πρόκειται για ένα εγχείρημα που σημαίνει υψηλότατη δαπάνη, ωστόσο επιφανής επιχειρηματίας της ευρύτερης περιοχής έχει εκδηλώσει την πρόθεση να σταθεί αρωγός.