Connect with us

Uncategorized

Στο ρελαντί ο Εθνικός..

Published

on

Δίχως να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία ο Εθνικός Πειραιά νίκησε εύκολα την Ελλάδα Ποντίων με 2-0 παραμένοντας ”ζωντανός” στην υπόθεση σωτηρία. Παρόλα αυτά, την ερχόμενη αγωνιστική το συγκρότημα του Στέλιου Πούλου πρόκειται να δώσει -αν όχι το πιο κρίσιμο- ένα από τα κρισιμότερα φετινά παιχνίδια, όσον αφορά την προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Συγκεκριμένα το ιστορικό σωματείο φιλοξενείται στο Μενίδι από τον πρωτοπόρο Αχαρναϊκό. Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς πως η αποστολή των ”κυανόλευκων” μόνο εύκολη δεν θα είναι. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την χθεσινή αναμέτρηση στο 42′ ο Μιχελής και στο 45′ ο Σκαφτούρος διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί πως στο 86′ αποβλήθηκε από πλευράς φιλοξενούμενων ο Σιδηρόπουλος με δεύτερη κίτρινη. Διαιτητής ήταν ο Κωνσταντάκης (Αχαϊας).

 

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μεϊμάρογλου, Κρητικός, Ντούνης (46′ Μακρόπουλος), Ρούσσος Ο., Σαμλίδης, Σαμιώτης (69′ Κοσμάς), Κυριακάκης, Καμπούρης, Σκαφτούρος, Μιχελής, Παυλόπουλος (46′ Ρούσσος Αλ.)

 

ΕΛΛΑΣ: Μιχαηλίδης, Δρυμούσης, Τσανάκης, Ορφανίδης, Σιδηρόπουλος, Γκίλας, Κοζίνογλου (80′ Καραπαναγιώτης), Καραγιάννης, Σεμερτζάκης (53′ Λάκο), Κακαβάς, Σαββίδης (46′ Ασλάνογλου)

K.Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply