Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Στο ρελαντί 6-0 ο Πανελευσινιακός..

Published

on

Σε απογευματινό περίπατο για τον Πανελευσινιακό εξελίχθηκε το παιχνίδι με τον Ίκαρο Ασπροπύργου καθώς οι γηπεδούχοι επικράτησαν εύκολα με 6-0.

Στο 18’ ο Κουϊμτζίδης σούταρε δυνατά έξω από την μεγάλη περιοχή και ανάγκασε τον Κατσαπρίνη ν α διώξει σε κόρνερ. Στο 20’ ο Τούσης μέσα από την μικρή περιοχή με πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0).

Στο 24’ ο Κουϊμτζίδης μετά από λάθος των φιλοξενούμενων αμυντικών και όμορφο πλασέ έκανε το 2-0. Στο 25’ ο Νάκας με διπλή προσπάθεια έγραψε το 3-0 (στο πρώτο σουτ απέκρουσε ο γκολκίπερ).

Το 4-0 έκανε ο Κουϊμτζίδης από κοντά μετά από πάσα «πάρε βάλε» του Παπαευθυμίου.

Στο 58 και στο 67’ ο Δούκας που είχε περάσει αλλαγή στην θέση του Μακρίδη διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

Στο 70’ Ο Χατζαντωνάκης εκτέλεσε φάουλ για τους φιλοξενούμενους λίγο άουτ και στο 72’ ο Κουϊμτζίδης πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα σε ανεπανάληπτο τε τα-τετ

Πολύ καλός ο ρέφερι Στρατής με βοηθούς τους Κασσαβέτη , Φούρκα.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Νικολάκης, Μπαγδάτογλου, Τζαφεράκος, Οικονομόπουλος, Νάκας, Αποστολάτος , Ευαγγέλου(61’ Καρτσιακαλής), Τούσης ( 87΄Κουϊμτζίδης), Παπαευθυμίου(55’ Ατματζίδης), Μακρίδης(55’Δούκας), Κουϊμτζίδης

ΙΚΑΡΟΣ: Κατσαπρίνης, Χλίνος, Λαζαρίδης(61’ Χατζαντωνάκης), Πιπέρης , Ασλανίδης , Πρίφτης, Παναγιώτου, Φωτιάδης(73’ Κουκουναράκης), Θώμογλου, Μάμμας(60’ Κάτσος), Μπώκος.

Ρεπορτάζ : X.Nτάρδας

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply