Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Στο σωστό δρόμο ο ΑΟΑΔ

Published

on

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του ΑΟΑΔ, παρά την εντός έδρας ήττα το Σάββατο από την Αναγέννηση Μοσχάτου. Στο σύλλογο επικρατεί ικανοποίηση που αρκετά παιδιά από τις ακαδημίες στελεχώνουν το αντρικό τμήμα και έχουν ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο, απόδειξη της καλής δουλειάς που γίνεται στο κομμάτι των υποδομών.
Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου αποτελεί ο επιθετικός Αλέξης Σιδηρόπουλος, ο οποίος στις πρώτες του εμφανίσεις έχει εντυπωσιάσει, σκοράροντας μάλιστα και δυο γκολ στο ντεμπούτο του με τον Αστέρα Νίκαιας. Μέχρι το τέλος του Γενάρη η διοίκηση της ομάδας αναμένεται να κάνει ακόμα κάποιες διορθωτικές κινήσεις, που θα βοηθήσουν το σωματείο να υλοποιήσει τους στόχους του.

Στο τελευταίο ματς κόντρα στην Αναγέννηση έγινε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου, όπου στο τέλος κέρδισε ο πιο τυχερός. Στην ομάδα ελπίζουν να μην είναι ανησυχητικός ο τραυματισμός του Νίνου, ο οποίος αποχώρησε από τον αγώνα με ένα χτύπημα στο γόνατο.

Τέλος η διοίκηση της ομάδας συγχαίρει τον διαιτητή Μπεσίρη και τους βοηθούς του για την άψογη διαιτησία τους.

Πλέον το συγκρότημα του Σίμου Καραγιαννίδη προετοιμάζεται για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πυθαγόρα στο Πέραμα.