Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στο τέλος η Λυκόβρυση 4-0 εκτός τον Ατταλο

Published

on

Πολύ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, η Λυκόβρυση επικράτησε επί του Ατταλου εκτός έδρας με 4-0 και διατήρησε τις ελπίδες της για άνοδο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στο ημίχρονο το αποτέλεσμα ήταν 0-0, ενώ τα τρία από τα 4 γκολ μπήκαν στο τελευταίο 10λεπτο, και μάλιστα από παίχτες που μπήκαν σαν αλλαγή…

Η Λυκόβρυση έφτασε τους 43 βαθμούς και είναι στην 4η θέση, εν ο νεανικός Ατταλος παράς τη μεγάλη προσπάθεια δεν πήρε κάτι από το ματς και με 1 βαθμό παραμένει στην τελευταία θέση.

Στο 58′ ο Τριάντης έκανε το 0-1, με τον Ρόμπολα στο 81′ να κάνει το 0-2. Στο 84′ ο Χρυσογονίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, με τον Δουληγλερη στο 87′ να διαμορφλωνει το τελικό 0-4.

ΑΤΤΑΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ: Πασαπνόης, Κορλιές. Λουκιδέλης, Χριστοδουλάκης, Κουτσόπουλος, Χατζηδημητρίου, Τσαπραϊλής (78′ Μάκος), Σταθάς (60′ Γκελμπέσης), Μαρούσος, Τσουλάκος (65′ Σουλταμπάλογλου), Ασημακόπουλος.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Αγγελάκης, Τριάντης, Σέργης, Σουλιώτης, Απέργης Γ. (85′ Τζένης), Κορρές (69′ Δουληγέρης), Κορδατζής, Τασιούδης, Παπαχρήστος (64′ Χρυσογονίδης), Πετράκης (69′ Ρόμπολας), Απέργης Ν. (64′ Μπεζάνης).