Connect with us

stoplekto

Στο τέλος η λύτρωση για Αργοναύτη

Published

on

Στο 89’ ο Αργοναύτης με ένα φοβερό ψηλοκρεμαστό σουτ του Ελκάντι επικράτησε των Νέων Δραπετσώνας με 2-1 σε ένα αρκετά δυνατό ματς με τρεις αποβολές και συνέχισε την ανοδική του πορεία.

 

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με κεφαλιά του Νίκανδρου στο 40’, μετά από κόρνερ του Σαλκετζή. Λίγα λεπτά αργότερα(44’) οι Νέοι έμειναν με δέκα λόγω αποβολή του Συρίγου με δεύτερη κίτρινη, ενώ είχαν και δοκάρι στο 16’ μετά από φάουλ του Α. Κατρακύλα.

 

Στην επανάληψη ο Αργοναύτης χαλάρωσε και οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 78’ κερδίζοντας πέναλτι, όταν ο αμυντικός Τζιας απέκρουσε με το χέρι την μπάλα πάνω στην γραμμή και αποβλήθηκε. Από την άσπρη βούλα ευστόχησε ο Κούσης ισοφαρίζοντας σε 1-1, ενώ αμέσως μετά το γκολ ο Παπαφώτης εξύβρισε τον διαιτητή Πότογλου, με αποτέλεσμα να αποβληθεί και κείνος.

 

Τελικά οι Χατζηκυριακιώτες πήραν ένα σημαντικό «τρίποντο» στο 89’ με ένα πολύ όμορφο γκολ του Ελκάντι.

 

Σε γενικές γραμμές καλό ο διαιτητής Πότογλου. Μοναδική αμφισβητούμενη φάση του αγώνα στο 5’, όταν μετά από κόρνερ του Σαλκετζή, ο γκολκίπερ των Νέων Μανέας έχασε την μπάλα από τα χέρια του και την απέκρουσε σχεδόν πάνω στην γραμμή, φάση στην οποία ο Αργοναύτης «φωνάζει» στο βοηθό Σινιοράκη ότι η μπάλα είχε περάσει ολόκληρη.

 

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Καραμαλίγκας, Ιγγλέσης(70’ Ράμος), Σαλκετζής, Τζιας, Νερσεσιάν, Παπαφακλής, Κεμεντζετζίδης(58’ Μαγγασιάνος), Παπαφώτης, Δερμάτης(90’ Δημητρόπουλος), Νίκανδρος, Ελκάντι.

 

ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Μανέας, Γιώργο, Στεφανιδάκης, Φίτσο, Συρίγος, Παπαδόπουλος, Κατρακύλας Α., Σφυρής, Κούσης, Χρυσαφόπουλος(46’ Καπούς, 72’ λ.τρ. Κωστάλας), Μπεκιράι(67’ Κονδύλης).

Φώτης Περιφάνης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply