Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στο τέλος νικά η Αγία Παρασκευή

Published

on

Η ανατροπή έχει γίνει συνήθεια στην Αγία Παρασκευή, η οποία κόντρα στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου χρειάστηκε ένα πέναλτι για να ξεκινήσει την αντεπίθεση της. Με αυτόν τον τρόπο βάδισε σε νέα νίκη 2-1 στο γήπεδο της, σε ένα παιχνίδι με αμείωτο ενδιαφέρον και πολλές φάσεις για τις δύο ομάδες. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και προηγήθηκαν στο 20′ χάρις την έξοχη ατομική προσπάθεια του Τσαγιάννη που πέρασε δύο παίκτες και πλάσαρε τον Γιαννόπουλο. Στο δεύτερο μέρος, το συγκρότημα του Βαγγέλη Ιντζέκαρου αφυπνίστηκε και έφτασε στην ισοφάριση στο 54′. Ο Παπαδιώτης ανέτρεψε τον Κράσι εντός περιοχής, δόθηκε πέναλτι που αξιοποίησε ο Τσώνης απέναντι στον Σκυριώτη και απευθείας κόκκινη στον πορτιέρο του Θριάμβου. Μάλιστα πέντε λεπτά αργότερα, ο Νταουτάι πέτυχε την ανατροπή με σουτ, αφού προσπέρασε δύο αντιπάλους στο διάβα του. Οι ‘κυανέρυθροι’ εβρισκόμενοι με την πλάτη στον τοίχο αντέδρασαν και στο 65′ ο Παπαναστασίου λίγο έλειψε να ισοφαρίσει. Στο 70′ ο Κράσι  είχε δοκάρι για τους ‘ασπρόμαυρους’, ενώ στο 78′ ο Πάνος Μπάκας προσπάθησε εκ νέου να ισοφαρίσει. Έτσι, η Santa ανέβηκε στην τρίτη θέση έχοντας 21 βαθμούς μειώνοντας στους οκτώ την απόσταση από την κορυφή. Έβδομο με 16 πόντους συνεχίζει το συγκρότημα από το Χαϊδάρι, όπως τα Σούρμενα, η Αργυρούπολη και το Ρουφ.

Διαιτητές: Γρίμμας Μ., Γιαννουγλίδης Ε., Κουτσόγιαννος Ν.

Santa (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Γιαννόπουλος, Τζίτζης, Τριανταφύλλου, Βελέντζας, Αναγνωστόπουλος, Τσώνης, Μυλωνάς (46′ Νταουτάι), Καφετζής (68′ Τσοπανάκος), Κράσι, Καρβούνης, Ξηντάρας (80′ Μπότης).

Θρίαμβος (Χρήστος Κιούρκος): Παπαδιώτης, Μπάκας Α. (80′ Σκεπετάρης), Χατζής, Θανόπουλος, Τσιούλος Π., Πατέλης, Τσαγιάννης, Μπανιάς, Παπαναστασίου, Μαστρογιάννης (70′ Μπάκας Π.), Αποστολόπουλος (54′ Σκυριώτης).