Connect with us

stoplekto

Στο τέλος 2-3 ο Αυλώνας

Published

on

Δύσκολη εκτός έδρας νίκη με 3-2 σημείωσε ο Αυλώνας κόντρα στον Αστέρα Γλυκών Νερών και παραμένει στην δεύτερη προνομιούχο θέση της κατάταξης . Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο με τον Δημητριάδη στο 8’ να ανοίγει το σκορ. Στο 20’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 1-1, με τον Λουκάρη στο 20’ να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του Καλέμη. Στο 60’ οι παίκτες του Αυλώνα έκαναν το 2-0 με τον Πατσαβούρα, ωστόσο οι γηπεδούχοι μέσα σε διάστημα 2’ έφεραν το ματς στα ίσια. Συγκεκριμένα στο 71’ ο Κιλιμτζίδης και στο 73’ ο Σχίζας έκαναν το 2-2, με τους φιλοξενούμενους στο 78’ να χάνει μεγάλη ευκαιρία να πραγματοποιήσουν την ολική ανατροπή αφού το σουτ του Βλαχιώτη σταμάτησε στο δοκάρι. Το τελικο αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 87’ ο Δημητριάδης

Διαιτητής ήταν  Λάμπρος

ΑΣΤΕΡΑΣ : Κολαζάς, Σχίζας, Πράσινος, Αγγελής (46΄Κιλιμτζίδης), Λαμπρόπουλος, Φλωκιώτης, Λούκαρης, Παναγόπουλος, Γαλάκος, Ντούγιας (60′ Κολώκας), Μιχαηλίδης (46′ Βλαχιώτης)

ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Παλιοσπύρος, Καρίπης, Πάντος Σ., Οικονομίδης, Δημητριάδης, Ελευθεριάδης, Κούφο, Θεοδοσίου (73′ Νακάι), Πατσαβούρας. Ράπτης (46′ Λιάπης)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply