Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Στο τιμόνι της Αγίας Ελεούσας ο Τάκης Γιαννόπουλος για ακόμη μια σεζόν

Published

on

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ είναι στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του Τάκη Γιαννόπουλο στον πάγκο της ομάδας μας.

Βοηθός του παραμένει ο Κώστας Κωνσταντινίδης, ο οποίος επί σειρά ετών υπηρετεί κι αυτός το σύλλογό μας.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας μας, η οποία υπάρχει εδώ και καιρό καθώς κατόπιν κοινής συνεννόησης τρέχει ο σχεδιασμός, ο Τάκης Γιαννόπουλος δήλωσε στο apeagiaeleousa1936.gr:

«Η εκτίμηση κι η εμπιστοσύνη που μου έδειξε η διοίκηση έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για τη συνέχεια της συνεργασίας μας.

Η ανανέωση του 80% του βασικού κορμού του ρόστερ έχει τεράστια σημασία, είναι κάτι που με ικανοποίησε ιδιαίτερα σε συνδυασμό με τη διαφαινόμενη θετική έκβαση της επιστροφής μας στα Ριμινίτικα. Όλα αυτά μου δίνουν το δικαίωμα να πιστεύω ακράδαντα ότι είμαστε πολύ κοντά στο στόχο τριετίας που είχαμε επιβάλει, που δεν είναι άλλος από το να πανηγυρίσουμε την επιστροφή μας στην Α’ κατηγορία μέσα στη φυσική μας έδρα.

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τί υλικό έχουμε, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την ανανέωση βασικών παικτών της ομάδας και πιστεύω ότι σύντομα θα καλύψουμε τις θέσεις που απαιτούνται ώστε να γίνουμε πολύ δυνατοί για το νέο πρωτάθλημα, όντας πανέτοιμοι στην έναρξή του».