Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Στο “τιμόνι” του Ευκλείδη Μεγάρων ο Γιώργος Χατζής

Published

on

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΑΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗ

Στα 20ά του γενέθλια ο σύλλογος μας δεν θα μπορούσε να δεχθεί καλύτερο δώρο από την ανάληψη της αντρικής ομάδας ποδοσφαίρου από τον πολυνίκη προπονητή.

Ο ΑΣ Ευκλείδης έχοντας διεκπεραιώσει στο έπακρο τα διαδικαστικά με την ανανέωση του αθλητικού του μητρώου στην ΓΓΑ (από τους πρώτους συλλόγους στη Δυτική Αττική) περνάει στη φάση οργάνωσης των τμημάτων του και πρώτα απ’ όλα της κορωνίδας του που είναι η αντρική ομάδα ποδοσφαίρου. Τα ηνία της οποία δίνονται από σήμερα σε έναν από τους καλύτερους προπονητές της Δυτικής Αττικής! Με αυτό τον τρόπο το ΔΣ του συλλόγου μας θέλει να δώσει το στίγμα και το σχέδιο του για το μέλλον που δεν είναι άλλο από την αξιοποίηση του πλουσιότατου ποδοσφαιρικού ταλέντου της πόλης των Μεγάρων.

Ο Γιώργος Χατζής ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Αργώ Μεγάρων. Από το 2012 έως το 2017 υπήρξε προπονητής των ακαδημιών της ομάδας μας και τεχνικός της διευθυντής. Ως προπονητής κατέκτησε 2 αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣΔΑ και ανέδειξε δεκάδες ταλέντα τα οποία πλαισίωσαν τις μεικτές ομάδες της ΕΠΣ Δυτ. Αττικής. Κορυφαία στιγμή ήταν η κλήση στην προεθνική Ελλάδας Κ16 του αθλητή Παναγιώτη Λιακόπουλου. Ως τεχνικός διευθυντής γιγάντωσε την ακαδημία μας ξεπερνώντας τα 160 παιδιά την περίοδο 2015 – 2016.

Την τριετία 2018 – 2021 συνέχισε ως προπονητής του συντοπίτη Μεγαρικού τον οποίο αναδιοργάνωσε εκ βάθρων και μαζί του αναδείχθηκε πρωταθλητής Β ΕΠΣΔΑ την περίοδο 2019-2020 δίνοντας ρεσιτάλ ποδοσφαίρου και σπάζοντας όλα τα ρεκόρ επιθετικού ποδοσφαίρου της κατηγορίας.

Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον ικανότατο προπονητή και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του!