Connect with us

Uncategorized

Στο τοπικό Πειραιά ο Εθνικός!- Επεισόδια στη Ραφήνα

Ήττα με 1-0 και “κυνήγι” στους παίκτες απο τους οπαδούς

Published

on

Την πιο μελανή σελίδα στην ιστορία του έγραψε στη Ραφήνα ο Εθνικός που ηττήθηκε από την Τριγλία με 1-0 και υποβιβάστηκε ο πειραιώτικος σύλλογος για πρώτη φορά στο τοπικό πρωτάθλημα.

Το χρυσό γκολ που έδωσε την παραμονή στην κατηγορία για τη Ραφήνα πέτυχε στο 25΄ο Αρναρέλλης. Ο Εθνικός έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 48’, με την κεφαλιά του Σκαφτούρου να σταματά στο δοκάρι.

Με το σφύριγμα της λήξης, περίπου 100 οπαδοί του Εθνικού από τους 300 που ακολούθησαν την ομάδα στη Ραφήνα εισέβαλαν στο γήπεδο, κυνηγώντας κυρίως παίκτες της ομάδας του. Παράγοντες των Πειραιωτών επιχείρησαν να τους χωρίσουν και βρέθηκαν κι αυτοί στο επίκεντρο της μήνις των οπαδών. Οι οπαδοί προκάλεσαν και ζημιές στην εξέδρα, σπάζοντας καθίσματα, ενώ στη συνέχεια εκκενώθηκε το γήπεδο. Ωστόσο δύο πούλμαν με οπαδούς δεν αποχώρησε, με αποτέλεσμα η αποστολή του Εθνικού να μείνει εγκλωβισμένη στο γήπεδο της Ραφήνας για ώρες…

 

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Φιλιππόπουλος, Σταμπέλος, Τσάγκαρης, Κόρακας, Τσέπας, Σκαφίδας (90’ Ζανάκης), Ράμο, Σπαγής, Μάντζης, Ζέκιο (87’ Λεμονής), Αρναρέλλης (85’ Ξύδης)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Μεϊμάρογλου, Κρητικός, Ντούνης, Ρούσσος Ο., Γαλάνης, Σαμιώτης, Τσιούμας (63’ Παντελής), Καμπούρης (31’ Ρούσσος Α.), Σκαφτούρος, Μιχελής, Κυριακίδης (51’ Κοσμάς)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply