Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Στο φινάλε οι Αγιοι Ανάργυροι 2-0 τον ΑΟ Ιλίου

Published

on

Σε ένα αρκετά καλό ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες οι Αγιοι Ανάργυροι νίκησαν με 2-0 τον ΑΟ Ιλίου και προκρίθηκαν στον 4ο γύρο του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές καλές στιγμές με τους φιλοξενούμενους να είναι πιό απειλητικοί, αλλά τους γηπεδούχους να παίρνουν τελικά στο φινάλε την πρόκριση με δύο γκολ παιχτών που μπήκαν σαν αλλαγή.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους φιλοξενούμενους στο 21΄όταν το σουτ του Ράπτη πέρασε άουτ. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 25΄με την κεφαλιά του Βασιλειάδη να καταλήγει επίσης άουτ. Στο 35΄ο Αγγελάκης απέκρουσε εκπληκτικά το φάουλ του Λουκόπουλου, ενώ στο 40΄ο ΑΟ Ιλίου έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία όταν ο Παυλίδης βρέθηκε απέναντι από τον Αγγελάκη, ο γκολκίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε, με τη μπάλα να καταλήγει στον Λουκόπουλο που πλάσαρε άουτ. Τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος στο 43΄και πάλι για το Ιλιον, με την κεφαλιά του Λάχα να καταλήγει άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι, με τον Αγγελάκη και πάλι να μπλοκάρει το πλασέ του Λουκόπουλου. Στο 67΄οι γηπεδούχοι είχαν τη δική τους τεράστια ευκαιρία να προηγηθούν όταν ο Παπουλίδης βρέθηκε μόνος με τον γκολκίπερ, αλλά πλάσαρε ελάχιστα άουτ. Τελικά το σκορ άνοιξε στο 85΄όταν ο Φωτόπουλος με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Δυο λεπτά μετά στο 89΄ο Φωτόπουλος και πάλι βρέθηκε απέναντι από τον Χαλβατζή, ο γκολκίπερ του Ιλίου απέκρουσε και ο Καριατλής με άπιαστο βολέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Αγγελάκης, Καμβύσης, Κολοκυθάς (30΄λ.τ. Ζαρκαδούλας), Βασιλειάδης, Κατσάρας, Χαραλάμπου (78΄Καριατλής), Σκοτόλλι (46΄Τσαγκαράκης), Αρβανιτάκης (46΄Φωτόπουλος), Κωνσταντέλος (46΄Γενίδογαν), Δεσποτόπουλος, Παπουλίδης.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Καραγιώργης (36′ λ.τ. Χαλβατζής), Καραλής, Μπάμη, Μανιδάκης (66΄Παλιούρας), Λάχας, Μητρόπουλος (46΄Δράκος), Παυλίδης (72΄Μπενέτος), Λουκόπουλος, Ράπτης, Αγκαλίου, Σκαμάνης (36΄λ.τ. Παπαδημητρίου).