Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Στο φινάλε ο Απόλλων Αθηνών Δάφνη 2-1 λύγισε εκτός τους Αμπελόκηπους

Published

on

Είδε κι έπαθε ο Απόλλων Αθηνών Δάφνη για να λυγίσει την σθεναρή αντίσταση των Αμπελοκ΄΄ηπων, επικρατώντας τελικά με 2-1.

Εφτασε έτσι τους 28 βαθμούς και ανέβηκε τουλάχιστον προσωρινά στην πρώτη θέση μαζί με Αγιο Δημήτριο και Βριλήσσια, ενώ οι Αμπελόκηποι έμειναν στους 7.

Στο 12′ ο Κορφιάτης έκανε το 0-1, ενώ στο 20′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι αλλά ο Κοφλίνης δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 30′ ο Ανδριόπουλος ισοφάρισε σε 1-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 88′ ο Τριανταφυλλίδης, ενώ οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίχτες, αφού στο 53′ αποβλήθηκε ο Τσούμπας για τους φιλοξενούμενους και στο 88′ ο Βουρλής για τους γηπεδούχους, αμφότεροι με 2η κίτρινη.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Μάκο, Παφλιάς, Μαντζώρος, Μπλίκας, Μακρής, Κιρκασιάδης, Ανδριόπουλος (85′ Τάρλας), Λιούσης (68′ Κάρο), Βουρλής, Τοπάλης, Μζίου (83′ Ρεσίτης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΑΦΝΗ: Δράκο, Κανελλάκης (46′ λ.τ. Δούρος), Αμπεντινάι, Χάσκης (75′ Νόκα), Βλαχονικολέας, Κορφιάτης (57′ Ρεσβάνης), Τσούμπας, Πρισιμιτζής, Κοφίνης, Τριανταφυλλίδης.