Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στο φινάλε ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης 2-1 εκτός την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Published

on

Σε έναν αγώνα με καλό ρυθμό και ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα όπως εξελίχθηκε, η Ελπίδα γνώρισε την ήττα στο τέλος από τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης εντός έδρας με σκορ 2-1.

Έτσι οι γηπεδούχοι έμειναν στους 3 βαθμούς και παραμένουν χωρίς νίκη, ενώ ο Ατρόμητος έφτασε τους 19 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

 

Στην πρώτη φάση του αγώνα στο 15′, έπειτα από κόντρες μέσα στην περιοχή, ο προωθημένος Παππάς έκανε το σουτ αλλά μπλόκαρε ο Καλαμπούκας, όπως και το μακρινό σουτ του Κοτταρίδη ένα λεπτό αργότερα. Στο 18′ έπειτα από πάσα του Τσακάλου, ο Οκσίσογλου νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Νικολίτσα.

 

Στο 33ο λεπτό, έπειτα από ατομική προσπάθεια και κόντρες, ο Μπάμπουλης βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το σουτ του μπλόκαρε ο Νικολίτσας. Στο 38′ ο Μπάμπουλης και πάλι από κοντά, είδε την κεφαλιά του να περνάει άουτ. Στο 44ο λεπτό, ο επιθετικός του Ατρομήτου και πάλι από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

 

Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ. Ο Τσιγγόπουλος έβγαλε εξαιρετική κάθετη στον Μπάμπουλη, ο οποίο με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ. Το 0-1 ήταν το σκορ ημιχρόνου…

 

Στην πρώτη φάση του δευτέρου μέρους το σουτ του Λάνη στο 60′ πέρασε λίγο άουτ. Στο 65′ το σουτ του Τσακάλου έδιωξε στην γωνία του ο Νικολίτσας, όπως και στο σουτ του Τσιγγόπουλου ένα λεπτό αργότερα.

 

Στο 71′ η Ελπίδα βρήκε την ισοφάριση, όταν ο Λάνη με εξαιρετική σκαφτή μπαλιά έβγαλε τετ α τετ τον Λυμπερόπουλο οποίος με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Από εκεί και πέρα η Ελπίδα ανέβηκε στο γήπεδο και το παιχνίδι άνοιξε, με τις δύο ομάδες να δείχνουν ότι ήθελαν πολύ τη νίκη.

 

Στο 87′ έπειτα από μια βαθιά μπαλιά, ο Τσιγγόπουλος βρήκε στην μικρή περιοχή τον Λίτση ο οποίος σούταρε με τον Νικολίτσα να διώχνει εκπληκτικά εξ επαφής, σε μια από τις καλύτερες αποκρούσεις που έχουμε δει φέτος στα αθηναϊκά γήπεδα. Στο επόμενο λεπτό, ο Βιτορεάνου έβγαλε την σέντρα από αριστερά, και ο Σιδηρόπουλος στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας μια μεγάλη νίκη στην ομάδα του…

 

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Νικολίτσας, Παππάς, Κάβουρας, Κουνάδης, Λάνη, Κολτούκης (89′ Π. Σπυρόπουλος), Κίτσος (53′ Λυμπερόπουλος), Ροκανάς, Ζενουνλλάρι (53′ Ντάλλας), Πάσχος, Κοτταρίδης

 

Ατρόμητος Μεταμόρφωσης: Καλαμπούκας, Κόκκινος, Βιτορεάνου, Καραβίδας, Τσιγγόπουλος, Κλουβάτος, Οκσίσογλου (51′ Λίτσης), Παρασίδης (80′ Αποστόλου), Σιδηρόπουλος, Τσακάλος, Μπάμπουλης (68′ Δήμου)

ΛΆΜΠΡΟΣ ΖΑΧΆΚΗΣ