Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Στο φουλ η προετοιμασία του Πήγασου Αγίου Διονυσίου

Published

on

Με μεγάλο ενθουσιασμό ξεκίνησε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του Πήγασου. Το νεοσύστατο τμήμα του συλλόγου από τον Αγ. Διονύση του Πειραιά , θα κάνει το ντεμπούτο του στην Γ´ Κατηγορία του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πειραιά κατά την προσεχή αγωνιστική περίοδο και όλοι, διοίκηση – προπονητής και παίκτες , ελπίζουν σε μια αξιόλογη παρουσία.

Η διοίκηση του συλλόγου, όπου πρόεδρος είναι ο Γιώργος Κοκκινάκης, απαρτίζεται επίσης από τους: Αντιπρόεδρος Κώστας Μαστρόκαλος, Γενικός Γραμματέας Θανάσης Λάππας, Ταμίας Μαρία Στρατηγού και μέλος ο Βασίλης Καλερίδης.

Στο τεχνικό επιτελείο προπονητής της ομάδας είναι ο Γιώργος Στρίτζος, ο οποίος θα έχει βοηθό του τον Μανώλη Χαρόπουλο.

Μπροστάρης σε αυτή την προσπάθεια είναι ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Κοκκινάκης, ο οποίος

Προπονητής Γιώργος Στρίτζος με βοηθό τον Μάνωλης Χαρόπουλος. Η προετοιμασία του Πήγασου έχει ξεκινήσει με αισιοδοξία και ενθουσιασμό τις τελευταίας μέρες, με την ελπίδα η πρώτη συμμετοχή της ομάδας στα πρωταθλήματα του Πειραιά να είναι και πετυχημένη. Η ομάδα θα δώσει το πρώτο της φιλικό στις 15/9 με αντίπαλο την Άνω Νεάπολη στο «Π. Νικολαΐδης».

* Ξεκίνησαν χθες και οι Ακαδημίες του Πήγασου. Πέρσι η ομάδα πήρε το κύπελλο ήθους και στην ομάδα ελπίζουν για ανάλογη πορεία. Υπεύθυνος είναι ο Γιώργος Στρίτζος, που είναι και προπονητής της αντρικής ομάδας, ενώ όσο αφορά τις εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Δήμητρα Μπία (6956 599994).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply