Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στο Χαλάνδρι ο Βαγγέλης Μανουσάκης

Published

on

Την απόκτηση του 32χρονου κεντρικού αμυντικού Βαγγέλη Μανουσάκη ανακοίνωσε η ΑΕ Χαλανδρίου.

Η ανακοίνωση…

Με τα χρώματα της ΑΕ Χαλανδρίου θα αγωνίζεται πλέον ο 32 χρόνος (γεν. 1989) Βαγγέλης Μανουσάκης.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός συναντήθηκε με τη διοίκηση Θανασά & συμφώνησε προκειμένου να χαράξει κοινή πορεία πλεύσης με την ομάδα μας τη νέα περίοδο.

Ο Βαγγέλης έχει αγωνιστεί σε:  Γλυκά Νερά (Δ’ Εθνική + Α’ ΕΠΣΑΝΑ), Αήττητο Σπατών (Δ’ Εθνική), Αιολικό (Δ Εθνική), Θύελλα Ραφήνας (Α’ ΕΠΣΑΝΑ κατακτώντας 2 πρωταθλήματα & 1 κύπελλο, Γ’  Εθνική – πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής, συμμετοχή σε τελικό κυπέλλου ερασιτεχνών) & Θησέα Νέας Μάκρης (Α’ ΕΠΣΑΝΑ)

Ο Βαγγέλης παραχώρησε στη σελίδα μας την εξής δήλωση : «Ευχαριστώ την διοίκηση και το προπονητικό team της ΑΕ Χαλανδρίου για την όμορφη προσέγγιση προς το πρόσωπο μου. Έρχομαι σε ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της Αθήνας και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια πετυχημένη σεζόν. Εύχομαι να είμαστε υγιείς πάνω από όλα και από την μεριά μου εγγυώμαι ότι θα δώσω το 100% στον αγωνιστικό χώρο για να πετύχουμε τους στόχους μας »

Ο Πρόεδρος & το ΔΣ της ΑΕ Χαλανδρίου καλωσορίζουν τον Βαγγέλη και του εύχονται μια καλή & γεμάτη χρονιά με υγεία & πολλές επιτυχίες!!!

Βαγγέλη καλώς ήρθες στην οικογένεια μας!!!