Connect with us

4ος Όμιλος

Στο 1-1 έμειναν Ηλυσιακός και Εθνικός

Published

on

Ο Εθνικός Πειραιώς πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα του Ηλυσιακού. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 17′ με κεφαλιά του Κατσιγιάννη, ο οποίος αξιοποίησε σωστά την κεφαλιά πάσα του νεαρού επιθετικού των κιτρινόμαυρων Θαναηλάκη. Οι φιλοξενούμενοι που έχουν μείνει πίσω στην βαθμολογία, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 55′. Ο διαιτητής του αγώνα, Βεργέτης, είδε την κεφαλιά του Σάμιου να βρίσκει στο χέρι του Κοβάτση και καταλόγισε πέναλτι που αξιοποίησε ο έμπειρος επιθετικός των κυανόλευκων Λαζανάς.

Με αυτή την ισοπαλία, η ομάδα του Γιώργου Χερίδη έφτασε τους 12 βαθμούς στην 6η θέση ενώ το σύνολο του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη έφτασε του εφτά πόντους και βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Διαιτητές: Βεργέτης-Χαραλαμπόπουλος-Νίκα (Αρκαδίας).

Ηλυσιακός (Γιώργος Χερίδης): Σηφάκης, Μητσόπουλος, Χαταζηγιαννάκος (64′ Τζώρτζης), Παπασωτηρίου, Φλέγκας, Αμανατίδης, Χίος (73′ Λουσαράκης), Κατσιγιάννης (46′ Κοβάτσης), Θαναηλάκης, Βασιλείου, Φούντας.

Εθνικός (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Βουτσινάς, Γκορόγιας, Πολυχρονίδης, Μπένα, Σαμιώτης, Βελέτης, Λαζανάς (79′ Μάναλης), Παυλάκης (73′ Σταφσουλάι), Λίγκος, Σάμιος (84′ Φέτσης), Γερόλυμος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply