Connect with us

6ος Όμιλος

Στο 1-1 Ασπρόπυργος και Εθνικός Πειραιά

Published

on

Νέα ενθαρρυντική εμφάνιση για τον Ασπρόπυργο. Το συγκρότημα του Κυριάκου Μίχα ήταν αρκετά ανταγωνιστικό απέναντι στον Εθνικό Πειραιά και δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Από ένα καλό ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες, με τον Ασπρόπυργο να προηγείται στο πρώτο μέρος με τον Ηλιόπουλο και τον Εθνικό να ισοφαρίζει στην επανάληψη με τον Σεκούμπα. Ήταν μια πολύ καλή αναμέτρηση, με ρυθμό και φάσεις και από τις δύο ομάδες και που ικανοποίησε αρκετά τον κόσμο που παρευρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Ασπροπύργου.

Ο Ασπρόπυργος του Κυριάκου Μίχα ξεκίνησε με τους Ανδριόλα, Κοντούλη, Δημακάκο, Βουρνάζο, Μπανούση, Τσάτσο, Τσαγιάννη, Πίνη, Ηλιόπουλο, Στάμο και Νταφόπουλο. Αγωνίστηκαν και οι Φίλης, Τσεβάς, Μπάτσι, Κυπαρίδης, Σένο, Καγιάς, Παρασχάκης, Τζαχρήστας, Τσιρικλός και Τζόνι.

Από την άλλη πλευρά για τον Εθνικό του Θεόφιλου Καλύβα ξεκίνησαν οι Κούμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Παπαγεωργίου, Βασιλείου, Ντάφλας, Δρόσης, Νταλακούρας, Σεκούμπα, Διάκος και Σάμιος. Έπαιξαν και οι ΠΛουμάτος, Βώσος, Θεοδώρου, Πίνης, Νικολόπουλος, Κλάιντ, Γιαλεδάκης, Κώστας, Δώδας, Καλύβας και Μαλάκης.

 

 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΝΤΑΜΙΛΗΣ

Advertisement