Connect with us

5ος Όμιλος

Στο 1-1 ΣΥΝΚΑ και Επισκοπή

Published

on

1-1 ήταν το αποτέλεσμα της Επισκοπής με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Το ματς:

Μόλις στο 40’’ ο Βιέντ γκρεμίστηκε» από τον Παληγεώργο εντός περιοχής με τον κ. Πατεμτζή να διατάζει να συνεχιστεί ο αγώνας!

Στο 14’ μετά την όμορφη προσωπική ενέργεια του Νάκα από αριστερά και τα σλάλομ του Βιέντ εντός περιοχής, ο Κατσικοκέρης από το ύψος της μικρής περιοχής σούταρε «με τη μία», στέλνοντας τη μπάλα να περάσει ξυστά από το κάθετο αριστερό δοκάρι του Πονηρού.

Στο 14’ ο Νάκας σούταρε από απόσταση με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στο 18’ από το κόρνερ του Σωπασή οι αμυντικοί έδιωξαν προς στιγμή, ο Σερβιλάκης πήρε το ριμπάουντ και σούταρε πολύ δυνατά με τη μπάλα να χτυπάει με δύναμη στο κάθετο δοκάρι.

Στο 23’ ο Σωπασής σούταρε μετά από ωραία ενέργεια του Βιέντ με τον Πανηρό να μπλοκάρει.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! 0-1: Στο 38’ ο Βιέντ «γκρεμίζεται» εκ νέου εντός περιοχής και ο κ. Πατεμτζής αυτή τη φορά καταλογίζει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νίκος Κατσικοκέρης ο οποίος έστειλε από τη μία τον Πονηρό κι από την άλλη τη μπάλα.

Στο 43’ το απευθείας φάουλ του Μποτωνάκη έφυγε με φάλτσο λίγο άουτ.

Στο 69’ χάθηκε η καλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με το δυνατό σουτ του Μποτωνάκη να χτυπάει στο κάθετο δοκάρι.

ΓΚΟΛ! 1-1: Στο 78’ από το κόρνερ του Συνκ, και την προσωρινή απομάκρυνση του Χανιωτάκη, ο Βαρδάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 85’ ο Σερβιλάκης εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Κατσικοκέρης κέρδισε την κεφαλιά με τους αμυντικούς της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ να απομακρύνουν όπως-όπως πάνω στη γραμμή.

Η διαιτησία: Πατεμτζής, Δασκαλάκης, Σφακιανάκης.
ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Ανυφαντάκης): Πονηρός, Βαρδάκης, Παπατζίκος, Καρβουνιάρης, Παληγεώργος, Φουκαράκης, Μαζιώτης (65’ Μανιδάκης), Βεστάκκης (59’ Βεστάκης), Μποτωνάκης, Νικόλτσης, Συνκ.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Στεφανίδης): Χανιωτάκης, Νάκας (68’ Χαλκιαδάκης), Σερβιλάκης, Ρούσσης, Σέχου, Σαββίδης, Σωπασής (62’ Ζαχαρός), Σουμπασάκης (90’ Γκιόκας), Βιέντ (81’ Γιόρνταν), Κατσικοκέρης, Λαζαρίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply