Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Στο 89′ ο Περαμαϊκός 1-1 την Ελλάδα Ποντίων

Published

on

Ισόπαλο 1-1 έληξε το μεγάλο ντέρμπι του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας ανάμεσα σε Ελλάδα Ποντίων και Περαμαϊκό. Με αυτό το αποτέλεσμα ο πρωτοπόρος Περαμαϊκός διατηρεί την απόσταση των πέντε βαθμών από την Ελλάδα Ποντίων, ενώ αύριο ο Αίας Σαλαμίνας έχει την ευκαιρία να πλησιάσει στους 3 βαθμούς την κορυφή, αν επικρατήσει εκτός έδρας της Ένωσης Ρέντη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι δύο βαθμολογικές απώλειες που έχει φέτος ο Περαμαϊκός στο πρωτάθλημα, είναι αμφότερες από την Ελλάδα Ποντίων.

Ήταν ένα αρκετά νευρικό και επεισοδιακό παιχνίδι στο φινάλε, με πολύ κόσμο να δίνει το “παρών” στο γήπεδο των “Ορυζομύλων”.

Χωρίς τις πολλές ευκαιρίες και με τις δύο ομάδες να φυλάνε περισσότερο τα νώτα τους, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στην επανάληψη και κρίνεται δίκαιο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 48′, όταν ο Λύγκος κέρδισε πέναλτι, με τον ίδιο να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το 1-0.

Ο πρωτοπόρος Περαμαϊκός κατάφερε να φτάσει τελικά στην ισοφάριση στο 89′ με τον Μιτσάνι να σκοράρει και να χαρίζει έναν πολύτιμο πόντο στην ομάδα του, που την διατηρεί προς το παρόν σε απόσταση ασφαλείας.

Μετά τη λήξη του αγώνα δημιουργήθηκε ένταση στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στην κερκίδα. Από τις συρράξεις, αποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Περαμαϊκού Τσαγκάρης, που απώθησε τον προπονητή της Ελλάδος Ποντίων Σταύρο Τζαναβάρα…

Επίσης στο φύλλο αγώνος γράφτηκε ότι από την κερκίδα πετάχτηκε από άγνωστο μπουκάλι μπίρας, το οποίο τραυμάτισε στο κεφάλι τον αναπληρωματικό ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων Σαρρή…

ΕΛΛΑΣ: Δήμιζας, Ραυτόπουλος, Μανωλιάς, Αφράτης, Λένγκα, Πουρσανίδης, Χατζημιχάλης(90′ Μουρελάτος), Κεραμάς, Λύγκος(85′ Ντόνε), Σταφσουλάι, Μπατσούλη.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Κατσικούρης, Νούχο(61′ Μπρούσος), Λάππας, Παρασκευόπουλος, Μεγαλοοικονόμου, Σερμάδι(61′ Μεσσήνης), Τσαγκάρης, Πέρρος, Μιτσάνι, Γεωργίου(90′ Βουρνάζος), Κοττάκης(84′ Δεληβασίλης).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ