Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Στο 90’ ο Καραβάς 1-0 την ΑΕ Μ. Αετού Ολυμπιάδα – Θλιβερά επεισόδια και έξι αποβολές !!!

Published

on

Με γκολ του Παναγιωτόπουλου στο 90’  ο ΑΟ Καραβάς πέτυχε τεράστιας σημασίας νίκη επί της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας με 1-0 .

Ωστόσο τα θλιβερά επεισόδια που επικράτησαν τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στην εξέδρα θα πρέπει να μας προβληματίσουν όλους όσον αφορά το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που εκπέμπει SOS .

Αγωνιστικά και οι δυο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη με τους φιλοξενούμενους να έχουν πολύ καλή απόδοση και το τελικό σκορ τους αδικεί. Ζήτησαν μάλιστα και πέναλτι σε ανατροπές του Βάσσου στο 34’ και στο 53’. Μάλιστα στην πρώτη περίπτωση αποβλήθηκε για έντονη διαμαρτυρία ο προπονητής της ομάδας Χάρης Γαλούνης.

Μετά το γκολ στο 90’ δημιουργήθηκε σύρραξη  το «ξύλο έπεφτε βροχή» και αποβλήθηκαν τρεις ποδοσφαιριστές από κάθε ομάδα . Από τον Καραβά οι Μπεσού , Χονδρουδάκης Π. και Χονδρουδάκης Γ ,και από την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα οι Σαμλίδης, Ζώγας και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Μπογράκος . Επίσης σύμφωνα με το Φ.Α. μπήκαν από τρεις παράγοντες για κάθε ομάδα στον αγωνιστικό χώρο , για να ηρεμήσουν όμως τα πνεύματα . Ανάμεσα σε αυτούς ο διαιτητής αναγνώρισε και τον τιμωρημένο παράγοντα του ΑΟ Καραβά Π. Αλεξίου.

Να σημειώσουμε ότι αμέσως μετά τα επεισόδια ο διαιτητής Μπαλαχούτης διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι (δέκα λεπτά) προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα .

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ : Καραμαλίγκας, Παπαδόπουλος Σ.( 46’ Χονδρουδάκης Γ.), Χονδρουδάκης Π.,Λάλα,Αναγνωστόπουλος , Μουράι( 46’ Μπιλίμπασι ) Παυλόπουλος, Καστράτι, Μπεσού, Παναγιωτόπουλος, Ντρούγκας

ΑΕ Μ.ΑΕΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ :Μεϊμάρογλου, Παπαδόπουλος, Σαμλίδης, Βιδάλης, Σταμπούλογλου, Χατζημελετιάδης, Κασδοβασίλης, Γκιάτης , Βάσσος(88’ Γιαπιτζάκης) Κουλουριώτης( 73’ Ζώγας) , Μανουλίδης ( 59’ Τσορτανίδης )