Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Στο 92′ με…6-5 πρωταθλητής ο Κριός Ασπροπύργου

Published

on

Από…χίλια μύρια κύματα πέρασε η σημερινή φιέστα του Κριού Ασπροπύργου. Με περιπετειώδη τρόπο και μετά από μια…τρελή αναμέτρηση, ο Κριός λύγισε στην τελευταία αγωνιστική με το “διαστημικό” 6-5 την ανώτερή του ΑΕ Ζεφυρίου και πανηγύρισε στο 92′ την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία του.

Η ΑΕ Ζεφυρίου μπήκε με διάθεση να χαλάσει την γιορτή του Κριου, αφού μέχρι το 30′ προηγήθηκε με 0-3 με δύο γκολ του φοβερού χθες Κωνσταντινίδη(19′ πέναλτι, 30′) και ένα του Κουτσούμπα(29′).

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 31′ να μειώσουν με τον Μεϊμαρίδη και σε συνδυασμό με τις αλλαγές του Γιάννη Μπαϊρακταρίδη η ομάδα στην επανάληψη να φτάσει στην ανατροπή και να κάνει το 4-3 με γκολ των Μεϊμαρίδη(54′), Γεωργιάδη(60′ πέναλτι) και Λακάι(64′).

Το Ζεφύρι δεν παράτησε το ματς και ισοφάρισε εκ νέου με τον Κωνσταντινίδη(76′), που πέτυχε χατ τρικ.

Ο Κριός πήρε πάλι το προβάδισμα με πέναλτι του Τόλα στο 80′, για να ξανά ισοφαρίσει στο 88′ η ΑΕ Ζεφυρίου επίσης με πέναλτι του Μπουραντά.

Τη λύτρωση και ουσιαστικά το πρωτάθλημα για τον Κριό χάρισε στο 92′ ο πολύπειρος Ηρακλής Γεωργιάδης.

Μετά τη λήξη ακολούθησαν έξαλλα πανηγύρια από τους ανθρώπους του Κριού, με τον Πρόεδρο Διονύση Βάντζο να λούζει με σαμπάνιες παίκτες και τεχνική ηγεσία.

Το γλέντι της κατάκτησης του πρωταθλήματος συνεχίστηκε αργά το βράδυ σε γνωστό κέντρο της περιοχής που τραγούδαγε ο Χρήστος Χολίδης.

Διαιτήτευσε ο Φαρμάκης.

ΚΡΙΟΣ: Σοφιανίδης, Αδελφόπουλος(33′ Μαζμανίδης), Πουρουζίδης, Γιαϊλίδης(33′ Μιχαηλίδης), Σφακιανάκης Αντ., Χαϊντούτης, Σφακιανάκης Αγγ., Λακάι(88′ λ.τρ. Λειβαδάς), Μεϊμαρίδης, Τόλας, Γεωργιάδης.

ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ: Χριστοφορίδης, Σερεμέτης, Καρανικόλας, Λέλος(80′ Αχλάδης), Σπηλιόπουλος, Μαυρομίχαλος, Ζαρκαδάκης, Σπυρίδης, Κωνσταντινίδης, Νησίδης, Κουτσούμπας(55′ Μπουραντάς).