Connect with us

8ος Όμιλος

Στο “Ergofit” τα εργομετρικά του “Σίτι”

Published

on

Ο Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ ανακοινώνει ότι κατόπιν ενεργειών του κυρίου Άρη Παλτόγλου και του πρώην Υπευθύνου του Ποδοσφαιρικού Τμήματος επί χρόνια, Κου Φώτη Χρυσούλα ήρθαν σε επαφή με τον επιστήθιο φίλο και βετεράνο παίκτη της ομάδας Στέλιο Πούλο, οποίος έχει περάσει και ως προπονητής αλλά και ως στέλεχος της Π.Α.Ε. ΑΙΓΑΛΕΩ, με την εταιρεία του την ERGOFIT στην οποία είναι Διευθυντής για την κάλυψη όλων των εργομετρικών τεστ των παικτών της ομάδας κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.
Όπως τόνισε το Αιγάλεω πάντα έχει περίοπτη θέση στην καρδιά του και στην καριέρα του.
Από την πλευρά του ο Κος Άρης Παλτόγλου τον ευχαρίστησε εκ μέρους όλης της διοίκησης και του ανέφερε ότι πάντα θα είναι «ΜΕΛΟΣ» της μεγάλης οικογένειας, της ιστορικής ομάδας της Πόλης μας.
Ο Κος Στέλιος Πούλος, που γεννήθηκε το 1964, αγωνίστηκε με το Αιγάλεω στην Α΄ΕΘΝΙΚΗ το 1985, ενώ είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Εργοφυσιολόγος και προπονητής Ποδοσφαίρου με το ανώτερο πιστοποιημένο δίπλωμα της UEFA.
Ως προπονητής έχει περάσει από τους πάγκους των ομάδων ΑΙΓΑΛΕΩ, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΧΑΪΔΑΡΙ, ΦΩΣΤΗΡΑ, ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ, ΜΑΡΚΟ και ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply