Connect with us

Uncategorized

Στράντζαλης ο εκλεκτός

Published

on

Ούτε ένα εικοσιτετράωρο δεν έμεινε χωρίς προπονητή ο ΠΑΟ Βάρδας, καθώς μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Σταματίου,

οι ιθύνοντες του συλλόγου κινήθηκαν αστραπιαία και ήρθαν σε συμφωνία με τον Γιώργο Στράντζαλη, ο οποίος είναι πλέον ο νέος τεχνικός ηγέτης της «Μπάρτσα». Συνεργάτης του κ. Στράντζαλη θα είναι ο Ανδρέας Τρυφωνόπουλος, που κατά το παρελθόν είχε τιμήσει κι ως ποδοσφαιριστής την «πράσινη» φανέλα.

Οι διοκούντες της ομάδας της Βουπρασίας το τελευταίο εικοσιτετράωρο ήρθαν σε επαφή και με άλλους τεχνικούς και αποφάσισαν τελικά να παραδώσουν τα ηνία του συλλόγου στον Γ. Στράντζαλη, ο οποίος να προσθέσουμε ότι είναι και κάτοχος διπλώματος UEFA PRO.

Who is who
Ο Γιώργος Στράντζαλης ως ποδοσφαιριστής έγινε γνωστός στους Ηλείους φιλάθλους από την άκρως επιτυχημένη παρουσία του στον Πανηλειακό, τα χρόνια που η ομάδα του Πύργου μεσουρανούσε στο ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στον Άρη Θεσσαλονίκης (κατάγεται άλλωστε από την συμπρωτεύουσα).
Ως προπονητής έχει εργαστεί τα οχτώ αυτά χρόνια που ασχολείται με την προπονητική σε μερικές από τις πλέον ιστορικές ομάδες της χώρας, όπως ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, η Παναχαϊκή, η Λάρισα, η Καλαμάτα, ο Απόλλων Καλαμαριάς κ.α.
Άμεσος συνεργάτης του Γ. Στράντζαλη θα είναι ο Ανδρέας Τρυφωνόπουλος, ο οποίος επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, καθώς κατά το παρελθόν είχε αποτελέσει τον «φύλακα άγγελο» της εστίας της «Μπάρτσα», έχοντας εισπράξει την αγάπη και το σεβασμό του κόσμου της ομάδας, ενώ έχει εργαστεί προ τριετίας ως βοηθός προπονητή στον Πανηλειακό. Σαν πρώτος προπονητής έχει εργαστεί σε Ολυμπιακό Λαμπετίου και Ολυμπιακό Σαβαλίων.
Να σημειώσουμε ότι ο Γ. Στράντζαλης με τον Ανδρέα Τρυφωνόπουλο είναι υπεύθυνοι και των Ακαδημιών του Ατρομήτου Βαρβάσαινας.

Ξεκινά με δύσκολη αποστολή
Ο κ. Στράντζαλης αναλαμβάνει τη «Μπάρτσα» σ’ ένα κρίσιμο κομβικά σημείο, καθώς η ομάδα προέρχεται από εντός έδρας ήττα, ενώ την Κυριακή θα έχει δύσκολη αποστολή στο Άργος απέναντι στον Παναργειακό. Ο Γ. Στράντζαλης με την εμπειρία του και την προσωπικότητά του είναι ικανός να οδηγήσει εκ τους ασφαλούς τους «πράσινους» και να συμβάλλει στην υλοποίηση των στόχων τους.

olympiasports.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply