Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στράτος Βακερλής: “Μπορεί το… come back ο Χαραυγιακός”

Published

on

Ένας από τους πιο σταθερούς πορτιέρο τα τελευταία χρόνια στο Λεκανοπέδιο της Αττικής είναι ο Στράτος Βακερλής.

Με την ηρεμία που αποπνέει από μέσα του και το γεγονός ότι κατευθύνει σωστά την αμυντική γραμμή έχοντας το καθαρό μυαλό να βλέπει και να διαβάζει το παιχνίδι, ο πορτιέρο του Χαραυγιακού έχει κατορθώσει να κερδίσει τα εύσημα απ’ όλους εμάς που ασχολούμαστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Πέρυσι παρά τον υποβιβασμό της ομάδας πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, με τη διοίκηση να του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης ανανεώνοντας τη συνεργασία του για ακόμη μια σεζόν.

Ο Βακερλής σε μια συνέντευξη του αναφέρθηκε στους λόγους που έμεινε αλλά και στη νέα χρονιά.

Το σχολιο του

-Γιατί παρέμεινες στον Χαραυγιακό;
Μετά το τέλος την περασμένης χρονιάς,η διοίκηση μου έδειξε αμέσως την επιθυμία της να παραμείνω στην ομάδα κάτι που ήθελα και εγώ ο ίδιος. Αισθανομαι ότι κάτι έχουμε αφήσει στην μέση από την περσινή σεζόν και αυτός ήταν ακόμη ένας λόγος που θέλησα να παραμείνω στην ομάδα.
-Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας;
Είναι στο DNA της ομάδας αυτής να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται. Φυσικα έτσι θα γίνει και φετος. Η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό και πάντα αυτός θα είναι ο στόχος της.
-Η σχέση που έχεις αναπτύξει με τους Ρόπα και Ζυγούρη έπαιξε ρόλο στην απόφαση σου;
Φυσικά και η παραμονή των προπονητών Λουκά Ροππα,Δημήτρη Ζυγουρη και Γιώργο Σουλογανη-Ηλία Κοντό,έπαιξε μεγάλο ρόλο στην παραμονή μου. Ειναι προπονητές που και από την θητεία τους ως ποδοσφαιριστές έχουν μάθει στην σκληρή δουλειά και στην πειθαρχία και σίγουρα είναι κάτι που αντιπροσωπεύει και μένα.Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου.
-Μπορεί η ομάδα να κάνει το… come back;
Ο Χαραυγιακος είναι μια ομάδα που απαρτίζεται από μικρούς σε ηλικία παίχτες με ταλέντο,όρεξη για διάκριση και φετος περισσότερη εμπειρία.Οποτε στόχος της ομάδας θα είναι να κάνει το comeback και να επιστρέψει εκεί που αξίζει μαζί με την βοήθεια της διοίκησης,των προπονητών και των παιχτών. Σιγουρα μας περιμένει σκληρή δουλειά.