Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Στράτο Σάββα καμάρωσε τα παιδιά σου…Στην Β’ κατηγορία ο Ατλας Κυψέλης!

Published

on

Κάνοντας μια ακόμη εκπληκτική εμφάνιση ο Ατλας Κυψέλης διέλυσε τον Φοίνικα Καλλιθέας με 8-0 και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο του στην Β’ ΕΠΣΑ.

Εκανε έτσι το απόλυτο με 18 νίκες σε ισάριθμα ματς και με 54 βαθμούς τερμάτισε στην πρώτη θέση, θέλοντας πλέον μόνο μία νίκη για να κατακτήσει και τον τίτλο. Ο Φοίνκας με 13 βαθμούς τερμάτισε 9ος.

Ετσι, ο δάσκαλος Στράτος Σάββας θα καμαρώνει από ψηλά το δημιούργημα του…

32 λεπτά άντεξε η αντίσταση του Φοίνικα, με τον Σινομάτι σε αυτό το λεπτό να κάνει το 1-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Με την έναρξη του 2ου λαρχισε η καταιγλιδα των γκολ. Ο Σινομάτι και πάλι στο 47′ έκανε το 2-0, Με τον Θεόδοτο στο 49′ να κάνει το 3-0. Ο Μπούσιος στο 53′ έκανε το 4-0, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Βαλεντίνος Νάσι που με τρία προσωπικά γκολ στο 58′, στο 66′ και στο 83′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 7-0. Ο χορός των γκολ έκλεισε στο 89, με τον Σάλι Νάσι να διαμορφώνει το τελικό 8-0.

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ: Λάτσης, Θεόδοτος, Σούλτσε, Κοσμίδης, Νάσι Β., Τελάι, Καβαλιέρης, Ζίκα, Σινομάτι (59′ Νάσι Σ.), Τσιτσόπουλος (59′ Ιβάνοφ), Μπούσιος (86′ Μπάρε).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ; Ασημακόπουλος, Τσαγκάρης, Τριανταφύλλου, Καρατζάς, Παναγόπουλος, Ζενέλι, Χριστοδουλάκης, Τσιοβίλης, Οικονομίδης, Θέμελης, Μισαρετζής.