Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στραβοπάτησε το Ηράκλειο

Published

on

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς το Ηράκλειο δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη αφού αυτή τη φορά έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον Πανερυθραϊκό. Το συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου παρότι προηγήθηκε μόλις στο 1′ με προβολή του Καλιαμπάκα δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ του σκορ μέχρι το τέλος αφού δέχθηκε το τέρμα της ισοφάρισης 1′ πριν τη συμπλήρωση των 90′ με τον Χατζή. Οι γηπεδούχοι στο α’ μέρος έιχαν την υπεροχή με το μέρος τους, όμως στην επανάληψη, η ομάδα του Αντώνη Τσιμπάκη ισορρόπησε το ματς και κατάφερε να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίες. Η ισοπαλία αυτή σε συνδυασμό με τη νίκη που σημείωσε το Χαϊδάρι είχε ως συνέπεια να μειωθεί η διαφορά από την κορυφή στους 13 βαθμούς.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Κώστας Ψυρόπουλος) Μπακόλας, Μέρτκολα, Χατζής (46′ Χατζηφάνης), Τριανταφύλλου, Τζανέτος, Σπανός, Αλεξίου, Καλημέρης (11′ Λαναράς), Καλιαμπάκας, Χίσο, Σαμαράς (46′ Κατσούλης).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπακης): Μολφέσης, Σουμελιδης, Μπαμπαλούκας, Γεωργακόπουλος, Γκόλιας, Χατζής, Παπαθανασίου, Αδραχτάς (39′ Αντιόλ (59′ λ.τρ. Γλυνός), Μπρίλης (46′ Γκριτζάς), Αντωνιάδης, Παπάζογλου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply